Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο κακός εαυτός του κοινωνικού μας συνόλου και ο Sars-Cov-19

Γράφει ο Θανάσης Γεωργούλης

Σε κάποιους κύκλους στους οποίους λατρεύεται η Θεά Τύχη, κυκλοφορεί η αληθινή ιστορία ενός πολύ τυχερού (?) ανθρώπου, ο οποίος είχε λόγο να πιστεύει στο «αν έχεις τύχη διάβαινε».

Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, όταν ήταν έφηβος τιμωρήθηκε μια μέρα, από τον αυταρχικό του πατέρα για κάποια παιδική αταξία. Η συνήθης τιμωρία σ’ αυτό, αλλά και σε πολλά άλλα σπίτια, εκείνη την εποχή, ήταν να στέκεσαι στην γωνία του δωματίου, την ώρα του δείπνου και να μην τρως βραδινό, ενώ όλα τα άλλα φρόνημα μέλη της οικογένειας απολάμβαναν το φαγητό τους. Το συγκεκριμένο βράδυ μάλιστα το φαγητό ήταν πολύ εκλεκτό: φρεσκομαζεμένα, ακριβά μανιτάρια!

Εγώ προσωπικά πιστεύω στην τύχη αλλά δεν είμαι φανατικός οπαδός της. Προτιμώ την γνώση. Για την ακρίβεια δεν είμαι φανατικός οπαδός ούτε καν του … Ολυμπιακού.

Όπως ίσως καταλάβατε όσοι έχετε ξανακούσει την παραπάνω ιστορία, το επόμενο πρωί όλη η οικογένεια είχε δηλητηριαστεί και είχε πεθάνει από την κατανάλωση των μανιταριών, ενώ για τον κατοπινό, διάσημο χαρτοπαίχτη, η Θεά Τύχη, είχε μετατρέψει ακόμα και την τιμωρία σε ευτυχία (…)

Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ. Ναι, υπάρχει η τύχη και το τυχαίο, όμως δεν είναι αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι… Η επιστήμη το έχει ψάξει αρκετά αυτό το ζήτημα, με την «Αρχή της Απροσδιοριστίας», την «θεωρία των παιγνίων» και την θεωρία του Χάους.

Καλύτερα δηλαδή να γνωρίζεις τα μανιτάρια και λόγω των ημερών που διανύουμε, αν μάλιστα τυχαίνει να είσαι και ανεμβολίαστος και κάνεις και το τεστ συχνά – πυκνά, σαν υπεύθυνος πολίτης, τότε πρέπει να γνωρίζεις ότι αν βρεθείς σε χώρο με πολλούς εμβολιασμένους κινδυνεύεις να μολυνθείς.

Δηλαδή, η αυταρχική εξουσία η οποία σου στερεί το δικαίωμα να βρίσκεσαι σε ένα εστιατόριο, σε ένα θέατρο ή σε ένα γήπεδο, για να σε τιμωρήσει – εκβιάσει – οδηγήσει δια της βίας στον εμβολιασμό, ενάντια στα συνταγματικά σου δικαιώματα, στην πραγματικότητα αυτή η εξουσία, χωρίς να το γνωρίζει και χωρίς να είναι στις προθέσεις της, σε ευεργετεί!!

Ο διδάκτωρ μοριακής Ανοσιολογίας, Δημήτρης Αντωνίου, ο οποίος επίσης δεν προστατεύεται από τον νόμο έκτρωμα για το ακαταδίωκτο των κρατικών επιτροπών, υποστήριξε με θάρρος ότι οι εμβολιασμένοι είναι μια βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών. Ο κ. Αντωνίου μιλώντας σε εκπομπή του ΟΡΕΝ και απαντώντας σε ερώτηση αν θα ήταν ασφαλές για έναν ανεμβολίαστο που έχει κάνει το τεστ, να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα, απάντησε: «Όχι, διότι θα κολλούσε τον ιό από τον εμβολιασμένο».
Ο εμβολιασμένος είναι φορέας, είναι μια βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών. Έχω μελέτη από 14 μεγάλα πανεπιστήμια του Ισραήλ τα οποία λένε ότι οι εμβολιασμένοι με την Pfizer στο Ισραήλ, έχουν 8 φορές περισσότερο ιϊκό φορτίο από τους ανεμβολίαστους και μεταδίδουν τον ιό 8 φορές περισσότερο. Και ποιόν ιό μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι; Τον ιό που έχουν μεταλλάξει από τον αρχικό, σ’ αυτόν της Νοτίου Αφρικής και τον μεταδίδουν σε όλο το Ισραήλ όπως προέβλεψε ο ομιλών, (λέει ο κ. Αντωνίου), όχι επειδή είμαι σοφός, αλλά επειδή αυτά λέει η ιατρική εδώ και 200 χρόνια, που λέει ότι σε περίοδο επιδημίας δεν κάνουμε ποτέ εμβολιασμό γιατί θα προκύψουν μεταλλάξεις.

Αυτά τα λένε μόνο όσοι επιστήμονες δεν προστατεύονται από τον νόμο έκτρωμα περί του ακαταδίωκτου των κρατικών επιτροπών. Αυτά λέει και ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ κ. Δημήτρης Γάκης. Τυχαίο;

Στο Σίδνεϋ στην Αυστραλία για 30 κρούσματα και στην Μελβούρνη για 8 κρούσματα, έχουν κλείσει τα πάντα και δεν κυκλοφορεί στον δρόμο ούτε γάτα… Η δε Αυστραλία σαν σύνολο έχει κλειστά τα σύνορα εδώ και 18 μήνες!!!
Όπως είναι γνωστό, η Αυστραλία παράγει τα πάντα και με το παραπάνω!

Αυτό εννοώ όταν, για δεκαετίες είμαι ενάντια στην τουριστική βιομηχανία την οποία οι κυβερνώντες την ονομάζουν, χωρίς να ντρέπονται, η βαριά μας βιομηχανία… Μόνο σε τέτοιες στιγμές όπως π.χ. μιας πανδημίας, ενός θερμού επεισοδίου, ενός πολέμου, μιας απαγορευτικής οδηγίας ενός θυμωμένου προέδρου υπερδύναμης, ο οποίος έχει λόγους να σαμποτάρει τον τουρισμό σου, μόνο σε τέτοιες στιγμές μπορεί ακόμα και η κουτσή Μαρία να ξεστραβωθεί και να δει ότι η εξάρτηση από τον τουρισμό είναι καταστροφική. Αυτό ακριβώς, δηλαδή, το οποίο συμβαίνει σήμερα στην πατρίδα μας και όχι μόνο.

Για πρωτογενή τομέα, δευτερογενή, καινοτομία, τεχνολογική ανάπτυξη, όλα τα θυσιάσαμε στον βωμό του τουρισμού. Εδώ έχουμε τα άμεσα και έμμεσα κακά μιας μονοκαλλιέργειας: την μόλυνση του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή με την κατασπατάληση των φυσικών πόρων της γης για το κτίσιμο ενός παράλληλου, παράλογου, ενεργοβόρου και αρρωστημένου τουριστικού κόσμου πλάι στον αναγκαίο, υγιή φιλόξενο κόσμο των ανθρώπων. Και να σκεφτείτε ότι πλέον μιλάμε όχι για το ταξίδι όπως αυτό που έκαναν κάποιοι άνθρωποι εδώ αι χιλιάδες χρόνια, αλλά για το ταξίδι σαν καταναλωτικό προϊόν, δηλαδή κατανάλωση για την κατανάλωση.
Κάνουμε πολέμους για να εξασφαλίσουμε τα ναρκωτικά και το πετρέλαιο, το οποίο απαιτείται για να μπορεί η τουριστική βιομηχανία να πραγματοποιεί αυτό το ταξιδιωτικό πανδαιμόνιο το οποίο συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια μας με τις εκατοντάδες χιλιάδες πτήσεις κάθε λεπτό προς όλες τις κατευθύνσεις. Μια ανθρωπότητα εθισμένη σαν πρεζόνι.
Αυτή είναι η οικονομική αιτία της αλλαγής του κλίματος του πλανήτη από την τουριστική βιομηχανία, η οποία είναι οχλούσα και αντιοικολογική, απ’ άκρου σ’ άκρο, επειδή απαιτεί και καταναλώνει τουλάχιστον την διπλάσια ενέργεια απ’ αυτήν που χρειάζεται η ανθρωπότητα για να ζήσει ασφαλής και ευτυχισμένη μέχρι το τέλος του σύμπαντος κόσμου.
Σε πολιτικό επίπεδο η τουριστική βιομηχανία έχει γίνει κράτος εν κράτη. Οι μεγάλες εταιρείες όπως η γερμανική Tui απαιτούν και παίρνουν τα πάντα από κάθε αδύναμο ή διεφθαρμένο πρωθυπουργό, ο οποίος τάχα για το καλό του κοινωνικού συνόλου, όπως διατυμπανίζει, ή ακόμα χειρότερα για λόγους δημόσιας υγείας, ανοίγει τα σύνορα σε εκατοντάδες χιλιάδες εμβολιασμένους τουρίστες, οι οποίοι ξεφυτρώνουν παντού σαν δηλητηριασμένα μανιτάρια. Είναι τόσο ανήθικος που για να απενοχοποιήσει την κάθε Tui και να ενοχοποιήσει τον ελληνικό Λαό, άρχισε να διαδίδει μέσω των τσιρακιών του, τα οποία είναι βασιλακοπουλότερα του βασιλέως, ότι τα rapid test και το μοριακό τεστ που κάνει το ίδιο το κράτος στους Έλληνες για να ταξιδέψουν στα νησιά, δεν κάνουν ασφαλής προβλέψεις. Δηλαδή εμείς διακινούμε τον ιό και εμείς φταίμε όχι οι εμβολιασμένοι τουρίστες από τους οποίους δεν απαιτείται τεστ για λόγους που μόνο η Tui γνωρίζει…. Απόδειξη ότι μ’ αυτούς, είμαστε μονά ζυγά χαμένοι. Έτσι δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι η Ένωση Ευρωπαίων Δικαστών, απέβαλε πρόσφατα την Ελληνική Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων από τους κόλπους της με την αιτιολογία ότι οι Έλληνες δικαστές εκτελούν πολιτικές εντολές, δεν υπηρετούν το Δίκαιο και ότι στην Ελλάδα έχει καταλυθεί το κράτος Δικαίου.
Ο ΟΗΕ ο οποίος θα μπορούσε να επέμβει στο θέμα της πανδημίας και κυρίως της κλιματικής αλλαγής, έχει αποδειχθεί αναποτελεσματικός ακόμη και σ’ αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε, δηλαδή την πρόληψη και την αποτροπή των ένοπλων συγκρούσεων ανά τον κόσμο. Έτσι για πολλούς και για μένα προσωπικά, ο ΟΗΕ όχι μόνο έχει καταρρεύσει, αλλά επιπλέον έχει καταληφθεί από τον εχθρό και κυρίως την Τουρκία, η οποία με την οργανωμένη μετανάστευση και την βοήθεια του ΟΗΕ προσπαθεί να εποικήσει και να εξισλαμίσει τις πατρίδες μας. Έτσι, κανείς δεν μπορεί προς το παρόν να κατηγορήσει για γενοκτονία την Tui. Μπορούμε όμως εμείς οι ψηφοφόροι να αρχίσουμε να κατηγορούμε, επιτέλους, τον κακό εαυτό του κοινωνικού μας συνόλου, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και αν είναι δυνατόν να τον κλείσουμε στην φυλακή, αφήνοντας την Tui χωρίς συνεργούς… Είναι και αυτό μια αρχή!
Τα υπόλοιπα μετά την καταστροφή… Στην υγειά σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με κάθε ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την από αιώνων διαμορφωμένη παράδοση εορτάσθηκε, χθες, στην Ιερά Καθέδρα της Πρωτοθρόνου Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, η Κυριακή της...

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΕΛΛΑΔΑ

Η επανάσταση του 1821, αποτελεί προϊόν μιας μακράς πορείας των πολλών και διαφορετικών δυνάμεων, κινήσεων, του Ελληνισμού προς μία επαναστατική πορεία. Για τα κεντρικά...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

Advertisement