Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνεχίζεται η αποχή των αντιπολιτευτικών δημοτικών παρατάξεων από το Δημοτικό Συμβούλιο

Με κοινή δήλωση που υπογράφουν οι αντιπολιτευτικές δημοτικές παρατάξεις, ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΞΙΩΝ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΟ, ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ, ΧΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, καθώς και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργιος Κλιαμενάκης και Χαράλαμπος Μπουρνιάς, γνωστοποιούν ότι θα απέχουν και σήμερα από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως δηλώνουν ο λόγος της κοινής απόφασής τους, έγκειται στο γεγονός ότι «παραμένουν αμετάβλητοι οι λόγοι για τους οποίους δεν είχαμε λάβει μέρος και στην προηγούμενη και είχαμε αναφέρει στην κοινή επιστολή μας στις 3-9-2021.»

Η κοινή επιστολή των παρατάξεων που είχαν κοινοποιήσει στις 3-9-2021, ήταν η εξής:

«Με αίσθημα ευθύνης και διατηρώντας τις ιδιαίτερες απόψεις και διαφωνίες μας ως προς την ίδρυση ή όχι αναπτυξιακής εταιρείας στο δήμο της Χίου , οι παρατάξεις και ανεξάρτητοι σύμβουλοι που υπογράφουμε , δηλώνουμε ότι δεν αποδεχόμαστε τον εκβιασμό της δημοτικής αρχής να περάσει την πολιτική της σε βάρος της πλειοψηφίας του ΔΣ και των δημοτών μας.

Μόνη υπεύθυνη για την κατάσταση είναι η ίδια που συνεχίζει εμμονικά να φέρνει ένα θέμα με το οποίο διαφωνεί η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και μαλιστα μαζί με άλλα θέματα, τα οποία ψηφίζουμε γιατί αφορούν στις άμεσες ανάγκες του δήμου και των δημοτών .

Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων, δέσμια των ρουσφετολογικών της πολιτικών και του νεποτισμού που την διακρίνει.
Αν πράγματι ενδιαφέρεται να λειτουργήσει ο δήμος και το δημοτικό συμβούλιο ας αποσύρει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα από την ημερήσια διάταξη .
Σε διαφορετική περίπτωση η αποχή μας είναι δεδομένη όσο και αν με τα γνωστά επικοινωνιακά κόλπα και γνωστές επί πληρωμή “πένες”, προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα .
Ας κοιταχτεί στον καθρέφτη.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΧΙΟΣ

Σήμερα (23-04-2024), στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, κατασκευή, χρήση, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης...

Advertisement