Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συμμαχία Αξιών: «Απαράδεκτη και προκλητική η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη»

Με ανακοίνωσή του, η δημοτική παράταξη «Συμμαχία Αξιών» ασκεί έντονη κριτική στην δημοτική αρχή, και τοποθετείται για το ζήτημα του κλεισίματος της παραλιακής οδού του Λιμένα Χίου.

Αναλυτικότερα, ακολουθεί η ανακοίνωση της Συμμαχίας Αξιών:

«Μόνο ως απαράδεκτη και προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη όσον αφορά το κυκλοφοριακό κομφούζιο που δημιουργήθηκε χθες στην πόλη μας – με αποκλειστική και μόνο δική της ευθύνη – κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την υποδοχή της Αμάλ!

Αναρωτιόμαστε γνωρίζει άραγε ο δήμαρχος Χίου γιατί κατασκευάστηκε μετά από προσπάθειες δεκαετιών ο Περιφερειακός της πόλης?
Γιατί αλήθεια η δημοτική αρχή δεν ενημέρωσε με επαναλαμβανόμενες αναρτήσεις από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τα ΜΜΕ τους οδηγούς και τους δημότες για το επερχόμενο κλείσιμο της παραλίας?

Γιατί έστω έτσι ανοργάνωτα ακόμα και την τελευταία στιγμή δεν εξέτρεψαν την κυκλοφορία στο ύψος του Περιφερειακού της Πόλης και του Βροντάδου? Ποιους βόλεψε αλήθεια αυτή η χαοτική κατάσταση εκτός από όσους επιμένουν για εγωιστικούς λόγους να κρατάνε την πόλη μας όμηρο του άναρχου κυκλοφοριακού προβλήματος?

Η δημοτική αρχή η οποία μέχρι σήμερα, όχι μόνο δεν προετοίμασε το παραμικρό για την σοβαρή και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του οξυμένου κυκλοφοριακού προβλήματος, αλλά άφησε προφανώς εσκεμμένα, να δημιουργηθεί αυτή η χαοτική κατάσταση, προκειμένου σήμερα να επιχαίρει πάνω στην ταλαιπωρία των δημοτών και επισκεπτών μας.

Και φυσικά οι μεγάλοι ζημιωμένοι, οι επαγγελματίες της αγοράς που είδαν ένα από τα καλύτερα εμπορικά απογεύματα της χρονιάς να χάνεται στο βωμό της αναλγησίας που χαρακτηρίζει τη δημοτική αρχή Κάρμαντζη!

Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι τα αυτονόητα είναι μεγάλα ζητούμενα για τη δημοτική αρχή και τον ίδιο το δήμαρχο!
Σα να μη φτάνουν αυτά, πιστοί στην προσφιλή τους τακτική, ζητάνε για μια ακόμη φορά από «άλλους» τα ρέστα!
Επιτέλους κύριοι, όταν στα χέρια σας έχετε για περισσότερο από ενάμιση χρόνο απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία σας υποχρεώνει να μελετήσετε σοβαρά και με επιστημονική αρτιότητα όλες τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν προκειμένου να δώσετε περισσότερο ζωτικό δημόσιο χώρο σε δημότες και επισκέπτες και εσείς δεν έχετε κάνει το παραμικρό προς αυτή την κατεύθυνση, αδιαφορώντας επιδεικτικά, με τι θράσος έρχεστε και αποδίδετε ευθύνες στις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που δεν έχουμε καμία απολύτως εκτελεστική εξουσία;

Κύριε δήμαρχε, κανείς μας δεν μπορεί πλέον να σας εμπιστευτεί και να σας πιστέψει γιατί βιώνουμε καθημερινά ότι η ταλαιπωρία μας είναι αποτέλεσμα της δικής σας ανικανότητας και αδιαφορίας.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την Άννα Παναγιωτοπούλου ή θεωρούν ότι συναντήθηκαν κάπου στο ανάμεσα σκηνής-οθόνης και πανιού, ένοιωσαν την ανάγκη να μοιραστούν κάποιες...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Automated Shift Assistant βασίζεται σε μια έξυπνη τεχνολογία με δύο ηλεκτρομηχανικούς ενεργοποιητές να αυτοματοποιούν τη λειτουργία του συμπλέκτη και την αλλαγή σχέσεων στο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα – τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

H κατασκευή μιας μονάδας συναρμολόγησης μπαταριών υψηλής τάσης έχει ξεκινήσει, μαζί με έργα επέκτασης των χώρων κατασκευής αμαξωμάτων, συναρμολόγησης και logistics. Συνολικά 800 εκατομμύρια...

Advertisement