Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η ανακοίνωση του νέου ΔΣ της Αγωνιστικής Ενότητας Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου

Η Αγωνιστική Ενότητα Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου χαιρετίζει τους εκατοντάδες συναδέλφους τους που έδωσαν το παρόν στην εκλογική διαδικασία και ανακοινώνει τους στόχους του νέου ΔΣ.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Αγωνιστικής Ενότητας Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου για τα αποτελέσματα των εκλογών 2021:

«Η αύξηση σε ποσοστό των ψήφων της παράταξής μας σε μια δύσκολη περίοδο για τους εργαζόμενους, μας γεμίζει αισιοδοξία για τους αγώνες που έχουμε να δώσουμε, αλλά και την ευθύνη που μας αναλογεί για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος στο νησί.

Δώσαμε μια δύσκολη μάχη έχοντας απέναντί μας εργοδοσία αλλά και τους συμβιβασμένους συνδικαλιστές της πλειοψηφίας του Εργατικού Κέντρου Χίου που προσπαθώντας να δημιουργούν πρόβλημα και να προβοκάρουν τις διαδικασίες, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι τα Σωματεία να είναιάμαζα και οι εργαζόμενοι να είναι θεατές και αμέτοχοι,.

Το Σωματείο μας με το νέο ΔΣ που αναδείχθηκε θα μπει μπροστά το επόμενο διάστημα, ακόμα πιο δυναμικά έτσι ώστε να οι νόμοι της κυβέρνησης να μείνουν στα χαρτιά.

Η κυβέρνηση της ΝΔ με το νόμο Χατζηδάκη, και εκείνους των προηγούμενων κυβερνήσεων, έχει λύσει τα χέρια των μονοπωλιακών ομίλων. Οι νόμοι αυτοί δίνουν κέρδη στους επιχειρηματικούς ομίλους, τσακίζοντας τους εργαζόμενους και είναι δεδομένο ότι θα τους βρούμε μπροστά μας. Κάθε εργαζόμενος θα πρέπει να έχει τα αντανακλαστικά έτσι ώστε έρθει σε επαφή με το Σωματείο μας για να βάλουμε εμπόδια στην εφαρμογή των νόμων που διαλύουν τη ζωή μας. Ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Συνεχίζουμε πιο δυνατοί, τον αγώνα για τη ζωή που θα ικανοποιούνται οι σύγχρονες ανάγκες μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΧΙΟΣ

Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου και Δικηγορικός Σύλλογος Χίου συμμετείχαν ενεργά στην κινητοποίηση που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου 2024, έξω από...

Advertisement