Δήμος Χίου για την παραίτηση Παραδείση: Απαντήσεις και αιχμές για τον Πρόεδρο - Χιακός Λαός - XiakosLaos.gr
Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Χίου για την παραίτηση Παραδείση: Απαντήσεις και αιχμές για τον Πρόεδρο

Με απάντησή του, το Γραφείο Τύπου του Δήμου Χίου, σχολιάζει την παραίτηση του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου της Βολισσού, κ. Σωτήρη Παραδείση, τονίζοντας ότι «αποτελεί σεβαστή απόφαση». Ωστόσο, επισημαίνει ότι ως δημοτική αρχή θα συνεχίσει να προσβλέπει στην αναβάθμιση του τόπου με όλους όσους το επιθυμούν.

Αναλυτικότερα, η απάντηση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Χίου:

«Ενημερωθήκαμε από τα τοπικά μας ΜΜΕ για την παραίτηση του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου της Βολισσού κ. Σωτήρη Παραδείση. Το γεγονός της παραίτησής ενός αιρετού οπωσδήποτε αποτελεί σεβαστή απόφαση και σίγουρα αναγκαία, όταν κάποιος δεν δύναται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, ο κ. Παραδείσης αποχωρεί και για την αποχώρησή του χρεώνει τους πάντες και τα πάντα και φυσικά τη Δημοτική Αρχή.

Λυπούμαστε που ένας άνθρωπος που γνωρίζει -υποτίθεται- την περιοχή και τις ανάγκες της πολύ καλά, κωφεύει σε όλες τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί και καταβάλλονται ανελλιπώς από τη Δημοτική Αρχή των 22 μηνών. Μία Δημοτική Αρχή που καλείται να λύσει τα προβλήματα δεκαετιών δια μαγείας και να απολογηθεί και για τις προηγούμενες περιόδους.

Πέραν πάσης αμφιβολίας η στάση του κ. Παραδείση ήταν ευθύς εξαρχής αντιπολιτευτική και παρά τη διάθεση συνεργασίας και τις προσπάθειες μας που αναγνώρισαν και επευφημούν όλοι οι υπόλοιποι Πρόεδροι της Αμανής ο πρόεδρος της Βολισσού εμμένει στις αντιπαραθέσεις.

Αδιαφορεί δυστυχώς για τις ξεκάθαρες και τεκμηριωμένες εξηγήσεις μας και διαστρεβλώνει όλα τα δίκαια και αυτονόητα αιτήματα της Αμανής τα οποία και για εμάς οπωσδήποτε αποτελούν έναν δύσκολο στίβο και καθημερινό αγώνα. Άλλωστε χωρίς προσπάθειες και δια του αυτομάτου λύσεις δεν βρίσκονται και το κυριότερο χωρίς διάθεση συνεργασίας και σύμπνοιας δεν μπορούν να προχωρήσουν οι τοπικές μας κοινωνίες αλλά εγκλωβίζονται στο παρελθόν και σε εποχές που έχουν μπει στο χρονοντούλαπο.

Εμείς συνεχίζουμε αποφασιστικά και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους εκείνους οι οποίοι επιθυμούν να αναβαθμίσουμε τον τόπο μας και να προχωρήσουμε στο μέλλον.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Φωτιά ξέσπασε σε αμάξι που βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή της Χίου και συγκεκριμένα πίσω από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στην οδό Ιωάννη Σόδη. Το συμβάν...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H Ελλάδα είναι η 9η χώρα στον κόσμο σε… εισερχόμενες μεταγραφές το 2021, όπως αναφέρει το Global Transfer Report, η μελέτη της FIFA που...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: “Κάποιοι «ψευδοποιμένες»… ενσπείρουν ζιζάνια διχασμού και απειλούν να πνίξουν το ταπεινό Ευαγγελικό έργο του Αποστολικού μας Πατριαρχείου, το οποίο συντελείται με κόπο,...

LIFESTYLE

Η ταινία «Back to the Future» ήταν αυτή που ενέπνευσε τον Κρις Μάρτιν να ασχοληθεί με τη μουσική και τελικά να ιδρύσει το συγκρότημα...