Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΚΙΝΑΛ Χίου: «Συνεχίζει να αρμενίζει στραβά η Δημοτική Αρχή»

Με δελτίο τύπου, η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Χίου, ασκεί έντονη κριτική στη δημοτική αρχή, αναφορικά με την επιστολή που απέστειλε ο Γενικό Γραμματέας του Δήμου, κ. Αντώνης Ζερβάκης.

Αναλυτικότερα, ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή του κυρίου Κάρμαντζη συνεχίζει να μας εκπλήσσει δυσάρεστα βαδίζοντας συνεχώς από γκάφα σε γκάφα δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην λειτουργία του Δήμου και προωθώντας πρακτικές που θυμίζουν θλιβερές εποχές που νομίζαμε ότι είχαμε οριστικά ξορκίσει.

Το ποτήρι φαίνεται να ξεχειλίζει με την απαράδεκτη επιστολή του Γενικού Γραμματέα του Δήμου η οποία αν μη τι άλλο κρίνεται πολιτικά καταδικαστέα εγείροντας ταυτόχρονα ζητήματα νομιμότητας.

Ας ανατρέξει ο κύριος Ζερβάκης και όσοι άνωθέν του έδωσαν εντολή, ώστε να μην απαντούν οι υπηρεσίες του Δήμου στα γραπτά ερωτήματα των δημοτικών συμβούλων, σε παλαιότερες δημοτικές αρχές και να μας πουν πότε έχουν ξαναεφαρμοστεί τέτοιες τερατώδεις τακτικές.

Προφανώς και προτίθενται να πρωτοτυπήσουν για άλλη μια φορά διολισθαίνοντας σε ανελεύθερες – αντιδημοκρατικές συμπεριφορές.
Με αυτό τον τρόπο κατεβάζουν ρολά στο Δήμο της Χίου παρεμποδίζοντας το έργο των Δημοτικών Συμβούλων που ο λαός τους έχει τοποθετήσει σε αυτές τις θέσεις για κάποιον λόγο.

Καλούμε τον κύριο Κάρμαντζη να αναθεωρήσει άμεσα, ανακαλώντας αυτή την πολιτικά άτοπη και αυταρχική παρότρυνση προς τις υπηρεσίες του Δήμου.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

Advertisement