Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ευχαριστήριο Παντελή Μπουγδάνου για το εκλογικό αποτέλεσμα της Περιφερειακής Αρχής Βορείου Αιγαίου

Γράφει ο Παντελής Μπουγδάνος, Περιφερειακός Σύμβουλος Χίου

Αγαπητοί μου Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες.

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα για την Περιφερειακή Αρχή του Βορείου Αιγαίου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, από καρδιάς μου και με κάθε τρόπο, για την τιμή που μου κάνατε να με εμπιστευθείτε με την ψήφο σας. 

Ιδιαίτερα ήθελα να ευχαριστήσω τον επικεφαλή του συνδυασμού μας «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, για την εμπιστοσύνη και τιμή στο πρόσωπό μου με τη συμμετοχή μου στον κοινό αγώνα για την αλλαγή σελίδας στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Αν και ο συνδυασμός του κ. Αλκιβιάδη Στεφανή στον οποίο συμμετείχα, έλαβε πλέον τη θέση της αντιπολίτευσης μετά τον έντιμο αγώνα που δώσαμε, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι διατηρώ αμείωτη τη συναίσθηση ευθύνης απέναντι σε σας και στα νησιά μας.

Να είσθε σίγουροι ότι με σεβασμό στους θεσμούς και του ρόλου μου ως Περιφερειακού Συμβούλου, με την ίδια αγάπη για τον τόπο μας θα παραμείνω ενεργά και μαχητικά στις επάλξειςΘα είμαι πάντα κοντά στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας αναζητώντας λύσεις σύγχρονες και ρεαλιστικές, μακριά από προσωπικά συμφέρονται και με γνώμονα τη διαφάνεια και αξιοκρατία.

Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου που καταδείχθηκε από την ψήφο σας, μου δίνουν τη δύναμη να κατευθυνθώ μαζί σας προς το κοινό μας στόχο, που είναι η ανάπτυξη του τόπου μας, ενώνοντας δυνάμεις.

Συγχαίροντας τους συνυποψηφίους του συνδυασμού μας για την αγαστή συνεργασία μας και την Περιφερειακή Αρχή για την επανεκλογή της, ευχόμενος καλή και δημιουργική θητεία, ευχαριστώ και πάλι όλους και όλες τους συνοδοιπόρους.

Με εκτίμηση και διάθεση παραγωγικής λειτουργίας για το κοινό καλό,

Παντελής Γ. Μπουγδάνος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Όπως και ο προκάτοχός του, έτσι και το νέο Ford Kuga παραμένει η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία των μεσαίων SUV και συγχρόνως η ιδανική...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

“Η δύναμη της Αναστάσεως, δύναμη συγχωρήσεως και αναγεννήσεως, διαλύει κάθε ανθρώπινο πανικό και διασκορπίζει κάθε ενδοιασμό”. Αυτό το νίζει μεταξύ αλλων ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Μανούσος Μανουσάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Δύο στις 10” με τον Δημήτρη Γιατζόγλου και τη Ζωή Κρονάκη, χαρίζοντας στους...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο Bayon της Hyundai διαθέτει αιχμηρή και ξεχωριστή σχεδίαση, σε έναν τύπο αμαξώματος crossover/SUV που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την Ευρώπη. Ένας διακοσμητικός...

Advertisement