Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΛΑΣ: “Τώρα να φτιάξουν το 12ο Νηπιαγωγείο Χίου”

Ανακοίνωση ΛΑ.Σ. Δ. Χίου για το 12ο Νηπιαγωγείο

Εκτίθεται για πολλοστή φορά ανεπανόρθωτα η δημοτική αρχή μέσω του προέδρου της σχολικής επιτροπής α/μιας εκπαίδευσης, αφού δεν γνωρίζουν ότι στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί.

Τολμά να μιλά ο γνωστός σε όλους μας στην Εκπαίδευση πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής  κ. Καρατζάς Γεώργιος για τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ότι δεν γνωρίζει τα προβλήματα των σχολείων, όταν μια σειρά στελέχη μας, είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικοί, πρωτοπόροι αγωνιστές  συνδικαλιστές  με καθημερινή παρουσία σε όλα τα σχολεία της Χίου.

Τολμά να μας εγκαλεί, όταν ο πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, εκπαιδευτικός της Β/μιας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της ΛΑΣ, γνωρίζει από πρώτο χέρι τι ακριβώς συμβαίνει στα σχολεία.

Ούτε που πέρασε από το μυαλό του «άξιου» εκπροσώπου μιας δημοτικής αρχής, που ουδέποτε εφάρμοσε τις αποφάσεις της θεματικής συνεδρίασης για την εκπαίδευση που εμείς προκαλέσαμε, ότι συν τοις άλλοις , ανάμεσα στους γονείς του 12ου Νηπιαγωγείου, υπάρχουν και στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης, που διεκδικούν όλα τα δικαιώματα μαθητών , γονιών και εκπαιδευτικών, ανεξάρτητα από τα γνωστά “παιχνιδάκια” που μετέρχονται οι ίδιοι για να θάβουν τα προβλήματα.

Αποτέλεσμα να επιβεβαιώνει ένα προς ένα τα όσα καταγγείλαμε και να χρησιμοποιεί μια σειρά φαιδρά επιχειρήματα για να τα δικαιολογήσει.

Επιβεβαιώνει  ότι  το κλιματιστικό έχει πρόβλημα που ΘΑ φτιαχτεί!

Επιβεβαιώνει ότι οι τουαλέτες είναι σπασμένες  και ΘΑ επιληφθεί η τεχνική υπηρεσία.

Επιβεβαιώνει ότι οι γονείς έχουν μετατραπεί σε καθαριστές/στριες του σχολείου αναφορικά με τα παιχνίδια και τις μοκέτες, για να τους βοηθήσουν μάλιστα στο έργο τους , ενέκριναν αγορά πλυστικής για το δημοτικό σχολείο. Με το καλό να εγκρίνουν και μπετονιέρα για τις υπόλοιπες εργασίες.

Επιβεβαιώνει την άγνοιά τους αφού εργασίες επισκευών εκτελούνται κυρίως εν μέσω διακοπών, ασχέτως αν υπάρχουν εκπαιδευτικοί στα σχολεία και νηπιαγωγεία, αφού κλειδιά διαθέτει και ο δήμος, αλλά και πριν κλείσουν τα σχολεία συνεννοούνται για τις επικείμενες εργασίες, ώστε να εξασφαλίσουν κλειδιά. Τι έκαναν; ΤΙΠΟΤΑ! Ενδέχεται να έγραφαν κι αυτοί στίχους για τον… διαγωνισμό ποίησης της δημοτικής αρχής.

Ιδέα δεν έχουν ότι οι θερμοθάλαμοι διατηρούν ζεστά τα φαγητά και δεν τα ζεσταίνουν, όπως γίνεται σε όλα τα νηπιαγωγεία.

Παραδέχεται ότι από  το 2019 έχουν έτοιμη τη μελέτη για το 12ο Νηπιαγωγείο και  άκουσον-άκουσον  4 χρόνια ετοιμάζουν την οικοδομική άδεια που είναι «σχεδόν έτοιμη», για να το εντάξουν στο ΕΣΠΑ 2021-27 εν έτει 2023-24. Τι να τους πούμε; Μπράβο για τους ρυθμούς χελώνας ή ποιον κοροϊδεύουν;;;

Τέλος, παρουσιάζει ως ευεργέτημα «της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη» την αποκλειστική καθαρίστρια σε σχέση με άλλα σχολεία και νηπιαγωγεία  που είναι μερικής απασχόλησης,  4ωρα κλπ!!! Το αυτονόητο δηλαδή το παρουσιάζουν ως ευεργέτημα και επαίρονται γι αυτό.

Μα αυτοί είναι!!! 

Κλείνοντας καλούμε τους εκπαιδευτικούς, του γονείς και το λαό της Χίου να βγάλουν τα συμπεράσματά τους γι αυτή τη δημοτική αρχή των αρχοντοζεμπέκικων και της πολιτικής «φρου-φρού κι αρώματα» και να ενισχύσουν και να στείλουν στο δεύτερο γύρο των τοπικών εκλογών στο Δήμο και στην περιφέρεια την Λαϊκή Συσπείρωση τη μόνη δύναμη που βάζει τις ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

H ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ θα χτυπήσει δυνατά και φέτος στη Βολισσό στο δεύτερο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ της Βόρειας Χίου το #1 VOLISSOS SUMMER FESTIVAL 2024 που θα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συμμαχίας Αξιών για την άμεση κατασκευή στεγάστρου στην στάση του Αστικού ΚΤΕΛ Στον νέο υπαίθριο χώρο, κοντά στο σταθμαρχείο,  που χρησιμοποιεί το αστικό...

ΧΙΟΣ

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής (21/6), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το βιωματικό εργαστήρι «Ακούγοντας με το σώμα», το Σάββατο 22...

ΧΙΟΣ

Αγίου Πνεύματος 2024: Τι ισχύει για τα εμπορικά καταστήματα, τους εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα και τις τράπεζες Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα της Χίου,...

Advertisement