Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Καμία απολύτως μείωση των παιδιών στους Βρεφονηπιακούς του Νομικού Προσώπου Δήμου Χίου

Τη δέσμευσή του ότι δεν θα καταργηθεί κανένα από τα βρεφικά τμήματα του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου, έδωσε ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης στα πλαίσια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου.

Όπως δήλωσε, δεν θα υπάρξει καμία απολύτως μείωση στον αριθμό των δικαιούχων παιδιών που θα φιλοξενηθούν στους βρεφικούς, νηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Νομικού Προσώπου, τονίζοντας πως όσα παιδιά φιλοξενήθηκαν φέτος, θα φιλοξενηθούν και στη νέα σχολική χρονιά.

«Συνολικά 350 φιλοξενήθηκαν φέτος, 350 θα φιλοξενηθούν και τη νέα σχολική χρονιά», επισημαίνοντας ότι το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου αντιμετωπίζει τις ανάγκες και τα κενά που προκύπτουν ανά χρονικά διαστήματα με ετοιμότητα και σχεδιασμό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πρόστιμο των 1.000 ευρώ που τους επιβλήθηκε από την ΕΕΤΑΑ, στην έκθεση της οποίας παρατηρήθηκαν ελλείψεις σε προσωπικό, προσθέτοντας πως «το ποσό είναι μία παρωνυχίδα μπροστά στις 600.000 ευρώ που δίνει το ΕΣΠΑ ετησίως για τη μισθοδοσία προσωπικού».

Κλείνοντας, θέλησε να ξεκαθαρίσει για ακόμα μία φορά και παρά τα όλα όσα ακούγονται και λέγονται από τις αντιπολιτεύσεις, ότι όλα τα τμήματα θα παραμείνουν ίδια με τις προηγούμενες χρονιές τον Σεπτέμβρη του 2023, χωρίς καμία αλλαγή.

«Όποιο κενό παρουσιαστεί στην συνέχεια, θα καλυφθεί. Όλος αυτός ο πανικός δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί μπροστά σε τέτοια θέματα όταν κάνουμε αντιπολίτευση. Εμείς ως δημοτική αρχή ενεργούμε με τον τρόπο που πρέπει, διασφαλίζοντας τα συμφέροντα του Νομικού Προσώπου και κατ’ επέκταση των παιδικών σταθμών», ανέφερε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

Advertisement