Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αλλαγές στην κυκλοφορία επί της Λεωφόρου Ενώσεως λόγω μετατόπισης και αντιπλημμυρκού

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Χίου με νεότερο Δελτίο Τύπου ανακοινώνει ότι προκειμένου να επισπευσθεί η ολοκλήρωση των έργων που εκτελούνται στην περιοχή του αεροδρομίου, προβαίνει σε τροποποιήσεις (παραλλαγές) της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Λεωφόρου Ενώσεως, που θα περιλαμβάνουν  κλείσιμο του δρόμου στο ύψος το Ζαχαροπλαστείου “Sweeties”, καθώς και εκτροπή της κυκλοφορίας στην περιοχή της Φάρκαινας μέχρι το τέλος Ιουνίου.  

Ειδικότερα:

Από τη Δευτέρα 12/6/2023 η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Ενώσεως θα κλείσει και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην περιοχή Ζαχαροπλαστείου “Sweeties”, προκειμένου να κατασκευαστούν οι αγωγοί απορροής υδάτων από το αεροδρόμιο. Επιπλέον, η παραλιακή επαρχιακή οδός (Λεωφόρος Ενώσεως) θα είναι κλειστή στο ρεύμα κυκλοφορίας της προς Νότο, μετά τη συμβολή με την οδό Αεροπόρου Ροδοκανάκη και για μήκος 450 μέτρων, λόγω της αναγκαιότητας ολοκλήρωσης των εργασιών μετατόπισης της παραλιακής οδού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται από Χίο προς Καρφά και τα νοτιόχωρα, θα εξυπηρετείται μέσω της οδού Ι. Χρήστου. Η κυκλοφορία των οχημάτων από Καρφά προς Χίο, θα εξυπηρετείται από τον νεοασφαλτοστρωμένο δρόμο που οδηγεί στην παραλία «Κοντάρι» και παραλιακά οδηγεί στη συμβολή με τη Λεωφόρο Ενώσεως. 

Σημειώνεται, ότι η πρόσβαση στο αεροδρόμιο και στα καταστήματα της περιοχής θα είναι δυνατή με τη χρήση της καθέτου οδού που ενώνει την Ι. Χρήστου με την Λεωφόρο Ενώσεως, στο τέλος του υφιστάμενου αεροδιαδρόμου και η οποία έχει διαμορφωθεί σχετικά για το σκοπό αυτό.   

Παρακαλούνται οι οδηγοί και γενικά οι χρήστες της οδού, να διέρχονται με χαμηλή ταχύτητα και με μεγάλη προσοχή στα σημεία που εκτελούνται τα έργα, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των συνεργείων και την προσωρινή σήμανση. 

Ζητάμε την κατανόηση και συνεργασία όλων, με στόχο την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, στα δύο σημαντικά έργα που εκτελούνται στην περιοχή, πριν την αιχμή της κίνησης κατά την  περίοδο του φετινού καλοκαιριού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement