Πλήρως λειτουργικό και έτοιμο να εξυπηρετήσει τους δημότες είναι το νέο κτίριο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, όπου το παρέλαβε ο Δήμος Χίου για να στεγάσει την Οικονομική Υπηρεσία.
Ειδικότερα, ολοκληρώθηκε η τμηματική μεταφορά της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Χίου και συγκεκριμένα του τμήματος περιουσίας και των ταμείων στο νέο κτίριο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, στην οδό Κωνσταντίνου Μονομάχου 3.
Όπως ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Γιώργος Μπελέγρης, πλέον όλες οι υπηρεσίες της Οικονομικής Υπηρεσίας στεγάζονται στο συγκεκριμένο κτίριο, το οποίο είναι συνολικά 800 τ.μ. Στον 1ο όροφο του ακινήτου στεγάζεται το κεντρικό ταμείο του Δήμου Χίου, όπου όλοι οι δημότες μπορούν να κάνουν όλες τις συναλλαγές τους και το τμήμα εσόδων. Απ’ την άλλη, στον 2ο όροφο στεγάζεται το τμήμα περιουσίας.
«Το μόνο τμήμα που δεν έχει μεταφερθεί ακόμα είναι το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Χίου, το οποίο στεγάζεται αυτή τη στιγμή στο υπόγειο του Δημαρχείου», υπογραμμίζοντας ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες της μεταφοράς, όπως αρχεία, έπιπλα, ταμπέλες, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις εκλογές.
ΒΙΝΤΕΟ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
οΙ
