Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σταθερά και αμετάβλητα τα τέλη κάλυψης κοινοχρήστων χώρων από τις επιχειρήσεις για το 2023

Παραμένουν ίδια τα τέλη κάλυψης κοινοχρήστων χώρων με τραπεζοκαθίσματα από τους καταστηματάρχες.

Σταθερά και αμετάβλητα θα παραμείνουν και για το έτος 2023 τα τέλη κάλυψης των κοινοχρήστων χώρων από τις επιχειρήσεις  που βρίσκονται στον  Κεντρικό Λιμένα της Χίου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, κ. Κυριάκο Ζωάνο, δεν θα γίνει καμία απολύτως αλλαγή στα τέλη κάλυψης των κοινοχρήστων χώρων από τις επιχειρήσεις που τοποθετούν τραπεζοκαθίσματα: «Η εισήγηση της υπηρεσίας, αλλά και η δική μου είναι τα τέλη να παραμείνουν στην ίδια τιμή, όπως ήταν και πέρσι», σημείωσε.

Αναλυτικά οι χρεώσεις που θα ισχύουν για το έτος του 2023:

  1. Για την Κεντρική και Νότια Προκυμαία από τη συμβολή της οδού Νεωρίων με τη Λεωφόρο Αιγαίου έως και την οδό Κοκκάλη, η χρέωση που προτείνεται είναι 30 ευρώ ανά τ.μ. ετησίως ή 2,5 ευρώ ανά τ.μ. τον μήνα.
  2. Για τη Βόρεια Προκυμαία και τη Νότια Πλευρά του Κεντρικού Λιμένα Χίου από την οδό Κοκκάλη έως τη συμβολή της με την οδό Νενητούση το ποσό που προτείνεται να είναι στα 15 ευρώ ανά τ.μ. ετησίως ή 1,25 ευρώ ανά τ.μ. τον μήνα.
  3. Στις υπόλοιπες χερσαίες και εξομοιούμενες ζώνες λιμένων – λιμενίσκων – αλιευτικών καταφυγίων Χίου, Ψαρών και Οινουσσών προτρίνεται το ποσό να είναι στα 15 ευρώ ανά τ.μ. ετησίως ή 1,25 ευρώ ανά τ.μ. τον μήνα.
  4. Το αντάλλαγμα για παραχωρήσεις χρήσης χώρων για εκτέλεση οικοδομικών εργασιών, προτείνεται στο ποσό των 5 ευρώ ανά τ.μ. τον μήνα, διπλασιαζόμενο για κάθε παραπάνω μήνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΧΙΟΣ

Σήμερα (23-04-2024), στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, κατασκευή, χρήση, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης...

Advertisement