Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Χίος Μπροστά: «Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη, επόμενη εξαγγελία η δημιουργία διαστημικού σταθμού!»

Μέσω ανακοίνωσης ο συνδυασμός Χίος Μπροστά εξαπολύει ευθύνες στο έργο και τη δράση της δημοτικής αρχής, κάνοντας αναφορά στην πρόσφατη εξαγγελία του Δημάρχου Χίου για τη δημιουργία Κέντρου Ναυτοσύνης στο κτίρο ΡΕΞ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χίος Μπροστά:

Στην προσπάθειά της να κρύψει την απραξία και την ανικανότητά της η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη αποκαλύπτει την άγνοιά της για τον σχεδιασμό, ένταξη και υλοποίηση έργων στο ΕΣΠΑ. Αναμενόμενο, καθώς έχει μείνει πίσω στο 1950 τότε που δεν υπήρχε ΕΣΠΑ παρά μόνο ο φίλος κομματάρχης – Υπουργός να δίνει κανένα ξεροκόμματο.

Προσπαθώντας κάτι να πει για τους ναυτικούς ο Δήμαρχος κ. Κάρμαντζης ψέλλισε ότι θα κάνει το REX κέντρο ναυτοσύνης!

Τι και εάν το ενταγμένο έργο αφορά σε «Αποκατάσταση και επανάχρηση του κινηματογράφου REX” με τελικό παραδοτέο ένα πλήρως λειτουργικό κινηματοθέατρο! Μάλλον θα σκέφτεται να στέλνει εκεί τους ναυτικούς και τους πολίτες για να βλέπουν μόνο ταινίες σχετικές με τη ναυτοσύνη!

Ο κ. Κάρμαντζης και η δημοτική αρχή των γονατογραφημάτων αντί σχεδιασμένων έργων δεν έχει σκεφτεί ποτέ ότι η περιοχή των Καρδαμύλων, του Βροντάδου είναι οι κυρίως ναυτογέννες περιοχές της Χίου; Δεν  άκουσε ή μήπως άκουσε και έσπευσε να «πετάξει την μπάλα στην εξέδρα», τον πρόεδρο της Συκιάδας που ζήτησε επιτέλους ο Δήμος να αξιοποιήσει ίσως με σχετικό της ναυτιλίας αντικείμενο την περιουσία του στο Θόλος; (Για παράδειγμα την δημιουργία κέντρου ερευνών για ναυτιλιακά καύσιμα και τεχνολογίες στην ΕΕ ,δράση που είχε εξαγγείλει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και είχαμε αναδείξει τον Οκτώβρη του 2021 https://www.facebook.com/ChiosMprosta/photos/a.290814191819684/916371265930637/ )

Η Δημοτική Αρχή έχει προσαράξει στα ρηχά και δείχνει κάθε μέρα την ανικανότητά της να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ακόμη και έτοιμα έργα. Γνωρίζει ότι είναι λίγο πριν την πόρτα εξόδου από το Δήμο Χίου και προσπαθεί απελπισμένα να δείξει ότι κάτι κάνει μόνο με ανέξοδες εξαγγελίες. Και στην προσπάθεια αυτή το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο. Ως εδώ!

Σχετικά:

  • Υπουργείο οικονομίας και ανάπτυξης ΑΠ 9017/2992/Α3 Ένταξη της Πράξης «Αποκατάσταση και επανάχρηση του κινηματογράφου REX» με Κωδικό ΟΠΣ 5021757 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020»  (ΑΔΑ:7ΑΥΤ465ΧΙ8-ΞΚΦ)
  • Υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων ΑΠ 7018/Β3/1728 ,ΑΔΑ:9BM146MTΛΡ-MNX  . Τροποποίηση είκοσι τεσσάρων (24) ενταγμένων Πράξεων που υλοποιούνται στο πλαίσιο της πρόσκλησης 083 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύνδεσμο Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη «ο Φάρος», προβάλλει τη βραβευμένη ταινία-ντοκιμαντέρ του Γιώργου Ζέρβα...

ΕΘΝΙΚΑ

Ήταν τέλη Ιανουαρίου του 1996, όταν οι Τούρκοι αμφισβήτησαν την ελληνική κυριαρχία στην περιοχή των Ιμίων. Στην εκπομπή «365 Στιγμές», η Σοφία Παπαϊωάννου παρουσιάζει...

LIFESTYLE

Όπως αναφέρει σημερινό 31/1 δημοσίευμα της εφημερίδας espresso και του Νίκου Νικόλιζα, κραυγή απόγνωσης και απελπισίας από τον τραγουδιστή Τέρη Χρυσό λόγω σοβαρών οικονομικών...

ΧΙΟΣ

Μόστρα Θυμιανά! Ξεφαντώνουμε τριπλά!  Τρεις εβδομάδες γεμάτες Μόστρα διασκέδαση! Ξεκινάμε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19.00 στο κτήριο του Μ.Ε.Ο.Θ για ένα...