Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ευχαριστήριο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χίου στους συμμετέχοντες της άσκησης «Κηδαλίων 2022»

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της άσκησης οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς «ΚΗΔΑΛΙΩΝ 2022» ευχαριστούμε θερμά τους κατοίκους και την εκπαιδευτική κοινότητα της Βολισσού, την Πρόεδρο της Κοινότητας Βολισσού για την ενεργό συμμετοχή της στην διοργάνωση και εκτέλεση της άσκησης.

Τους εθελοντές και εθελοντικές Ομάδες που συμμετείχαν.

Τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες: Πυροσβεστική , Αστυνομία, Στρατό, Διεύθυνση Δασών Χίου, Περιφερειακή Ενότητα Χίου, ΕΚΑΒ,  Κέντρο Υγείας Χίου. 

Τους προέδρους των Κοινοτήτων που μας τίμησαν με την παρουσία τους

Τα Μ.Μ.Ε που έπαιξαν ενεργό ρόλο στην κάλυψη της άσκησης με αποτέλεσμα να προβληθούν στο ευρύ κοινό τα μέτρα προστασίας και ειδικότερα το πως συμπεριφερόμαστε και αντιδρούμε οργανωμένα σε ανάλογα περιστατικά.

Πολλά συγχαρητήρια στις υπηρεσίες του Δήμου και συγκεκριμένα:

Στο Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας που για άλλη μια φορά καινοτομεί τολμώντας τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης άσκησης  ( Η 3η Πανελλαδικά που πραγματοποιείται σε επίπεδο ΟΤΑ).

Στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών για τη διάθεση μηχανημάτων και προσωπικού.

Στην Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης για τη διάθεση οδηγών και οχημάτων.

Στην Διεύθυνση ΚΕΠ και ιδιαίτερα τις υπαλλήλους του ΚΕΠ Αμανής.

Στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού που μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με γνώση της τοπικής κοινωνίας και μακρόχρονη προσφορά σε αυτήν. Παρόλα αυτά δεν έχει επαρκώς αναγνωριστεί η γνώση και η προσφορά τους.

Οι ασκήσεις συμβάλουν αποτελεσματικά στην βελτίωση της επιχειρησιακής ετοιμότητας, της συνεργασίας και των σχεδίων των εμπλεκομένων φορέων και αυξάνουν το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης των πολιτών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου για την δωρεάν διάθεση ενός λεωφορείου και στην επιχείρηση Γ. ΜΠΑΛΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ  Feed the need Catering , για την δωρεά των κρουασάν και των νερών που διατέθηκαν στους συμμετέχοντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Από τη στιγμή της γέννησής του, λόγω της μυθικής οδικής συμπεριφοράς του που ανέτρεπε όλα όσα ξέραμε στο κλείσιμο του περασμένου αιώνα, το Ford...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αθήνα έχει μπει πλέον σε metal ρυθμούς, καθώς μετράμε αντίστροφα για την συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο και η...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Γιόσεφ Καμπάν θα έχει συγκεκριμένη ευθύνη για την ανάπτυξη της παγκόσμιας σχεδιαστικής γλώσσας των μοντέλων της MG και έρχεται να ενταχθεί στην εταιρεία...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Η ακολουθία των Παθών τελέσθηκε χθες στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου της ομωνύμου Κοινότητος στο Γεσήλκιοϊ, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων κ....

Advertisement