Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΝΟΔΕ Χίου: «Προσβλητικοί οι χαρακτηρισμοί του Περιφερειακού Συμπαραστάτη εναντίον του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου εναντίον του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου»

Ανακοίνωση ΔΕΕΠ Χίου για τις δηλώσεις του Συμπαραστάτη του Πολίτη Βορείου Αιγαίου, κ. Γιώργου Παπαδόπουλου, κατά του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Χίου: 

Ο Συμπαραστάτης του Πολίτη Βορείου Αιγαίου οφείλει να είναι αξιοπρεπής και σεβαστός από την κοινωνία, με αντικείμενο την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών. Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί εναντίον του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη για μικροπολιτικούς λόγους δεν συνάδουν με τον ρόλο του.

Επίσης θυμίζουμε στον κ. Παπαδόπουλο ότι η Νέα Δημοκρατία και ο βουλευτής του νησιού μας έχουν ξεμπλοκάρει όλα τα μεγάλα έργα, τα οποία αποτελούσαν ζητούμενο δεκαετιών, και τα οποία έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης. Επομένως άλλοι είχαν και έχουν ξεχάσει τη Χίο τα τελευταία χρόνια και τους οποίους θα πρέπει να τους αναζητήσει σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Ο κ. Παπαδόπουλος ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί την απόρριψη ρουσφετιού “ανικανότητα ” γεγονός που παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε πρακτικές που δεν συνάδουν με τη Νέα Δημοκρατία. 

Ως εκ τούτου, οι δηλώσεις και η νοοτροπία του κ. Παπαδόπουλου πλήττουν το κύρος του θεσμού που κλήθηκε να υπηρετήσει και είναι μονόδρομος για τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου η αποπομπή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

Advertisement