Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ: «Να επιλυθεί το ζήτημα της μισθοδοσίας εποχικών υπαλλήλων στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου»

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Χίου απαιτεί να επιλυθεί το πρόβλημα της μισθοδοσίας των εποχιακών εργαζομένων υπαλλήλων στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Χίου.

«Οι εργαζόμενοι δεν δουλεύουν από χόμπι αλλά για να μπορέσουν να επιβιώσουν, εκείνοι και οι οικογένειές τους στις δύσκολες συνθήκες που όλοι ζούμε.

Είναι εργάτες καθαριότητας που αύριο θα είναι χωρίς δουλειά ,αφού οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να στελεχώνονται οι υπηρεσίες με μόνιμο προσωπικό αλλά διατηρούν τις ελαστικές σχέσεις εργασίας για ευνόητους λόγους.
Καλούμε τους αρμοδίους να προβούν στην καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων. Ζητάμε να βρεθεί λύση χθες. Ο Σύλλογος εργαζομένων είναι στο πλευρό τους και διεκδικεί:

1. Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργάτες της υπηρεσίας καθαριότητας.
2. Άμεση καταβολή της αποζημίωσης για την μη παροχή γάλακτος η οποία έχει εγκριθεί και έχει χαθεί στο δρόμο αλλά και όλων των προβλεπόμενων Μέσων Ατομικής Προστασίας σε όλους τους εργαζόμενους που τα δικαιούνται βάσει της νομοθεσίας», τονίζουν στη σχετική ανακοίνωση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Στις 30 και 31 Μαρτίου 2024 θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο και ώρα 20:30 η καινούργια παραγωγή της θεατρικής ομάδας της «Βοκαριάς Νενήτων» με το έργο «Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

Advertisement