Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνεχίζεται η διανομή δωροεπιταγών από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού και το «Όλοι μαζί μπορούμε»

Ρεπορτάζ: Ραφαέλα Βατάκη

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με τη δράση «Όλοι μαζί μπορούμε» και τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στα πλαίσια στήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων διένειμε δωροεπιταγές για την αγορά προϊόντων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Όπως δήλωσε, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Γιώργος Πατεριμός, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη παρτίδα διανομής δωροεπιταγών, τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, η προσπάθεια αυτή εστιάζει στην στήριξη των συνδημοτών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, καθώς και στην προστασία των κοινωνικών ομάδων, με κύριο μέλημα της Διεύθυνσης να είναι η στήριξη και η προστασία των συμπολιτών που το έχουν ανάγκη.

«Συνεχίζουμε να συνδράμουμε σε αυτό το πρόγραμμα, όπως και πέρσι. Συνολικά είναι να δοθούν 50 με 60 δωροεπιταγές. Οι πρώτες 30 έχουν ήδη δοθεί», ανέφερε.

Κλείνοντας, ο κ. Πατεριμός σημείωσε ότι από την Παρασκευή (24/12) ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα που αφορά τη διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ, τονίζοντας ότι το επόμενο θα ακολουθήσει σε ένα δίμηνο από τώρα.

«Το ΤΕΒΑ με το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι δύο τελείως διαφορετικά προγράμματα. Όπως και με τα “Καλάθια αγάπης” έτσι και τώρα ευελπιστούμε η δράση αυτή να βοηθήσει τους δημότες μας αυτές τις γιορτινές ημέρες», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με κάθε ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την από αιώνων διαμορφωμένη παράδοση εορτάσθηκε, χθες, στην Ιερά Καθέδρα της Πρωτοθρόνου Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, η Κυριακή της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Όμιλος Σφακιανάκη ιδρύθηκε το 1958 και είναι ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους πολλαπλών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, με κύρια έμφαση στους τομείς της...

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΕΛΛΑΔΑ

Η επανάσταση του 1821, αποτελεί προϊόν μιας μακράς πορείας των πολλών και διαφορετικών δυνάμεων, κινήσεων, του Ελληνισμού προς μία επαναστατική πορεία. Για τα κεντρικά...

Advertisement