Χίος Μπροστά: «Άλλα λέει ο δήμαρχος και άλλα κάνει ο κ. Κάρμαντζης» - Χιακός Λαός - XiakosLaos.gr
Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Χίος Μπροστά: «Άλλα λέει ο δήμαρχος και άλλα κάνει ο κ. Κάρμαντζης»

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Χίος Μπροστά»

Το επιβαρυμένο πρόγραμμα των θεατρινίστικων παραστάσεων κατά πάσα πιθανότητα είναι υπεύθυνο για την για μία ακόμη φορά διάσταση μεταξύ των λόγων του κ. Δημάρχου και των έργων του κ. Κάρμαντζη.

Η γνωστή πλέον τακτική κενών λόγων, έχει λάβει νέες διαστάσεις. Ο κ. Κάρμαντζης με δακρύβρεκτο «διάγγελμα» κάλεσε τους Χιώτες να στηρίξουν την ντόπια αγορά, αλλά ο κ. Δήμαρχος προβαίνει συνεχώς σε αναθέσεις σε επιχειρήσεις εκτός Χίου για προμήθειες του Δήμου.

Ο κ. Κάρμαντζης μάλλον δεν γνωρίζει ότι ο κ. Δήμαρχος πριν λίγες ημέρες προχώρησε σε ανάθεση 12.000 € (ΑΔΑ 92ΔΨΩΗΝ-Σ6Λ ) για χριστουγεννιάτικα φωτιστικά σε εταιρία με έδρα τον Πειραιά, που ιδρύθηκε πριν λίγες μόλις μέρες!

Δεν έχει αντιληφθεί ότι τον Αύγουστο προχώρησε σε ανάθεση περί τα 14000 € για φωτιστικά στηρίζοντας την αγορά του ΠΕΚΙΝΟΥ.((ΑΔΑ 6ΓΑΓΩΗΝ-7ΤΛ)

Μάλλον δεν γνωρίζει ότι τον Οκτώβρη ανέθεσε (ΑΔΑ ΩΖΗΜΩΗΝ-ΧΕΨ) σε εταιρεία στην Αττική ,την προμήθεια UPS ύψους 7.800 ευρώ.

Τα παραπάνω είναι απλά ενδεικτικά από τις πολλές αναθέσεις εκτός Χίου, με μοναδικές προσκλήσεις προς τους «ενδιαφερόμενους», αντί δημόσια να δημοσιεύει τις προσκλήσεις ή να καλεί όλες τις σχετικές με τις εκάστοτε προμήθειες χιώτικες επιχειρήσεις.

Ο κ. Δήμαρχος , Στ. Κάρμαντζης, αποδεικνύει καθημερινά την «αλλεργία» της δημοτικής αρχής σε διαδικασίες διαφάνειας, ίσης μεταχείρισης των τοπικών επιχειρήσεων και χρηστής διοίκησης .

Η πρακτική της Δημοτικής Αρχής κ. Κάρμαντζη να προσπαθεί με λόγια και φωτογραφίες να κρύψει την ανυπαρξία έργου και τη ζημιά που προξενεί στον τόπο είναι πλέον γνωστή στους Χιώτες.

Όλοι οι χιώτες γνωρίζουν πλέον ότι η δημοτική αρχή, δεν γνωρίζει, δεν θέλει και δεν μπορεί να διοικήσει το Δήμο με διαφάνεια και σύνεση και η μόνη διέξοδος που έχει μέχρι τις εκλογές που θα δει την πόρτα της εξόδου είναι η πρακτική: «με λόγια να φτιάχνει ανώγεια και κατώγεια».

ΥΓ. «Στηρίζω την τοπική αγορά, ενισχύω τα καταστήματα και τους επαγγελματίες της Χίου» θα μπορούσε να είναι μία αποτελεσματική, μικρού κόστους καμπάνια στο διαδίκτυο και τα τοπικά μέσα από το Δήμο για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας, αν υπήρχε σχεδιασμός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοινώνει ότι ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών, κ. Στέλιος Πέτσας υπέγραψε στις 12.01.2022 την ένταξη του έργου της Περιφέρειας «ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ως επιβεβαίωση του σχολιασμού του xiakoslaos.gr για την πρόσφατη ομιλία του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, και βουλευτή Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, Νότη Μηταράκη,...

ΕΛΛΑΔΑ

Τα «δόντια» της δείχνει η κακοκαιρία «Ελπίδα» με τις πολικές θερμοκρασίες να αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού. Στο χιόνι αναμένεται να «βυθίσει» το...

ΕΘΝΙΚΑ

Η Τουρκία επιδίδεται σε σειρά υπερπτήσεων πάνω από ελληνικές νησίδες προκειμένου να επαναφέρει τις ανιστόρητες και αβάσιμες διεκδικήσεις της Σε εμφανή αλλαγή στάσης όσον...