Πατεριμός: «Για τον Γιώργο Παπαδημητρίου όλοι έχουμε να πούμε από μία καλή κουβέντα. Πρέπει να στηρίξουμε την οικογένειά του» - Χιακός Λαός - XiakosLaos.gr
Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πατεριμός: «Για τον Γιώργο Παπαδημητρίου όλοι έχουμε να πούμε από μία καλή κουβέντα. Πρέπει να στηρίξουμε την οικογένειά του»

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Γιώργος Πατεριμός, εξέφρασε τη θλίψη του για την αιφνίδια απώλεια του 42χρονου Γιώργου Παπαδημητρίου, ο οποίος έφυγε τόσο απρόσμενα από τη ζωή.

Ο κ. Πατεριμός μίλησε για το ήθος του Γιώργου Παπαδημητρίου, αναφέροντας ότι  ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί, καλοσυνάτο και αγαπητό σε όλους. Πάνω απ’ όλα, όμως, τόνισε ότι ήταν ένας οικογενειάρχης αγωνιστής.

«Είχαμε αρκετά κοινά μαζί με τον Γιώργο, γνωριζόμασταν χρόνια. Ήμασταν μία οικογένεια, αφού οι οικογένειες του αυτισμού είναι ενωμένες εδώ στο νησί και γνωρίζει ο ένας για τον άλλον πάρα πολύ καλά. Είμαστε στεναχωρημένοι για τον άδικο και άτυχο χαμό του».

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου το τελευταίο διάστημα ασχολιόταν με το ποδήλατο. Οι ποδηλάτες της Χίου αμέσως τον αγκάλιασαν λόγω της καλοσύνης και της καλοκαρδοσύνης που διέθετε σαν άνθρωπος.

«Πήγε και έκανε την τελευταία του βόλτα με το ποδήλατό του. Για τον Γιώργο όλοι έχουμε να πούμε από μία καλή κουβέντα», τονίζοντας ότι σαν Σύλλογος Αυτισμού θα είναι πάντα στο πλευρό της οικογένειας.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουμε. Αυτή η οικογένεια περνάει πάρα πολύ δύσκολα. Είναι μία μεταβατική περίοδος για την οικογένεια πόσο μάλλον όταν χάνει ένα σημαντικό μέλος, όπως είναι ο μπαμπάς».

Τέλος, βαθιά συγκινημένος ο κ. Πατεριμός κατέληξε ότι η οικογένεια αυτή χρειάζεται μεγάλη στήριξη, όχι μόνο από τον σύλλογο, αλλά και από ολόκληρη την κοινωνία της Χίου. «Στην μαμά πέφτουν όλα τα βάρη και είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς δεν έχει μόνο ένα παιδί με αυτισμό, αλλά έχει κι ένα παιδάκι ακόμα έξι χρονών. Πιστεύω ότι η κοινωνία πρέπει να τους στηρίξει σε αυτήν την δύσκολη εποχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για τον εντοπισμό του 48χρονου δημοτικού υπάλληλου Ι.Σ που αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας (6/12), στην ευρύτερη περιοχή της...

ΧΙΟΣ

Συναγερμός σήμανε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στα οποία γνωστοποιήθηκε η εξαφάνιση ενός Χιώτη 48χρονου άνδρα. Από χθες, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (6/12) δόθηκε...

ΧΙΟΣ

Εγκρίθηκε το αίτημα του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, κ. Παναγιώτη Μανδάλα και Δημάρχου Χίου, κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, για τη συμμετοχή ελικόπτερου στην έρευνα, συμβάλλοντας στην...

ΧΙΟΣ

Ο Μορφωτικός-Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πιτυούς «Ο Μάκελος» και ο Πολιτιστικός Τομέας της Τ.Κ. Καρδαμύλων προσκαλούν όσους ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τους: «Τάντζαροι –...