Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνεχίζεται η διανομή δωροεπιταγών από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού και το «Όλοι μαζί μπορούμε»

Ρεπορτάζ: Ραφαέλα Βατάκη

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με τη δράση «Όλοι μαζί μπορούμε» και τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στα πλαίσια στήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων διένειμε δωροεπιταγές για την αγορά προϊόντων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Όπως δήλωσε, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Γιώργος Πατεριμός, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη παρτίδα διανομής δωροεπιταγών, τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, η προσπάθεια αυτή εστιάζει στην στήριξη των συνδημοτών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, καθώς και στην προστασία των κοινωνικών ομάδων, με κύριο μέλημα της Διεύθυνσης να είναι η στήριξη και η προστασία των συμπολιτών που το έχουν ανάγκη.

«Συνεχίζουμε να συνδράμουμε σε αυτό το πρόγραμμα, όπως και πέρσι. Συνολικά είναι να δοθούν 50 με 60 δωροεπιταγές. Οι πρώτες 30 έχουν ήδη δοθεί», ανέφερε.

Κλείνοντας, ο κ. Πατεριμός σημείωσε ότι από την Παρασκευή (24/12) ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα που αφορά τη διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ, τονίζοντας ότι το επόμενο θα ακολουθήσει σε ένα δίμηνο από τώρα.

«Το ΤΕΒΑ με το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι δύο τελείως διαφορετικά προγράμματα. Όπως και με τα “Καλάθια αγάπης” έτσι και τώρα ευελπιστούμε η δράση αυτή να βοηθήσει τους δημότες μας αυτές τις γιορτινές ημέρες», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

Advertisement