Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Άνοιξαν 200 σαμπάνιες για την… Χούλια την ώρα που ο λαός πεινάει και ο Ερντογάν …τραγουδάει

Τουρκία: Την ώρα που η τούρκικη λίρα καταρρέει και η ανησυχία για την οικονομία της χώρας ολόενα και εντείνει, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τα φιλοκυβερνητικά μέσα προσπαθούν να «αραιώσουν» τα σύννεφα πάνω από την Τουρκία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Χουριέτ, σε ένα κέντρο διασκέδασης ανοίχτηκαν 200 σαμπάνιες για χάρη της 58χρονης τραγουδίστριας-ηθοποιού Χούλια. Η δυστοπική αυτή εικόνα που παρουσιάζει η εφημερίδα, έρχεται λίγες ώρες μετά τις πρωτοφανείς εικόνες που σημειώθηκαν στην γειτονική χώρα με τις τεράστιες ουρές που σχημάτισε ο κόσμος για μια φθηνή φρατζόλα ψωμί μετέδωσε ο ΣΚΑΙ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hülya Avşar (@hulyavsr)


Την ίδια ώρα ο Τούρκος πρόεδρος, εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση στη Σμύρνη και μάλιστα τραγούδησε ένα παραδοσιακό λαϊκό άσμα της Τουρκίας.

Παρότι λοιπόν η οικονομία παραπαίει, η ατζέντα του Ταγίπ Ερντογάν δεν φαίνεται να αλλάζει, με την Άγκυρα να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις που αφορούν την παρουσία των ΗΠΑ  στην Αλεξανδρούπολη.

Η δε εφημερίδα Sabah μιλά για ένταση στα σύνορα, ενώ κατηγορεί την Ελλάδα ότι έχει μετατραπεί σε οπλαποθήκη των ΗΠΑ

Ποια είναι η Χούλια Αβσάρ

Η Χούλια Αβσάρ ηθοποιός, τραγουδίστρια, επιχειρηματίας και εστεμμένη σε διαγωνισμούς ομορφιάς είχε συναντήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος θέλησε να επιστρατεύσει…τη δημοφιλία της για να ενισχύσει το προφίλ του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hülya Avşar (@hulyavsr)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hülya Avşar (@hulyavsr)

 

Ο Ερντογάν έπιασε ξανά το μικρόφωνο

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με πολίτες με ειδικές ανάγκες στο πρόγραμμα «Μαζί ξεπεράσαμε τα εμπόδια» που πραγματοποιήθηκε στη Σμύρνη. Απαντώντας στις ερωτήσεις των αθλητών με αναπηρία, ο Ερντογάν στη συνέχεια δεν δίστασε να πιάσει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει.

Συνόδευσε τον Bager Çalışçı, ο οποίος έχει προβλήματα όρασης, στην μπαλάντα της Υεμένης. Βέβαια την ώρα που ο μέσος πολίτης δεν έχει να φάει, η κίνηση του Ερντογάν αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις από την αντιπολίτευση.

EleftherosTypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Όπως και ο προκάτοχός του, έτσι και το νέο Ford Kuga παραμένει η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία των μεσαίων SUV και συγχρόνως η ιδανική...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

“Η δύναμη της Αναστάσεως, δύναμη συγχωρήσεως και αναγεννήσεως, διαλύει κάθε ανθρώπινο πανικό και διασκορπίζει κάθε ενδοιασμό”. Αυτό το νίζει μεταξύ αλλων ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο Bayon της Hyundai διαθέτει αιχμηρή και ξεχωριστή σχεδίαση, σε έναν τύπο αμαξώματος crossover/SUV που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την Ευρώπη. Ένας διακοσμητικός...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Μανούσος Μανουσάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Δύο στις 10” με τον Δημήτρη Γιατζόγλου και τη Ζωή Κρονάκη, χαρίζοντας στους...

Advertisement