Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

«Υποστηρίζουμε τη Ζωή»: Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής στα Ψαρά

«Υποστηρίζουμε τη Ζωή»: Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής στα Ψαρά από κλιμάκιο εθελοντών ιατρών του Σωματείου ΦΚΠΙ «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Οι εθελοντές ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Σωματείου Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» για μια ακόμη χρονιά μας επισκέπτονται, προκειμένου να συμβάλλουν στην κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του νησιού μας.

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου 2022 θα προσφέρουν τις υπηρεσίες του ΔΩΡΕΑΝ σε βρέφη, σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας έως 15 ετών και σε ενήλικες.

Οι πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες αφορούν τις ειδικότητες: Παιδίατρος, Καρδιολόγος, Οδοντίατρος, Ακτινολόγος, Δερματολόγος, Ορθοπεδικός, Χειρουργός, Γυναικολόγος, Μαία, Νοσηλευτικό Προσωπικό.

Οι εξετάσεις θα γίνονται από τις 9:00 το πρωί έως τις 16:30, για τα μεν παιδιά στο Δημοτικό Σχολείο, για τους δε ενήλικες στο Περιφερειακό Ιατρείο.

Σημαντική Ενημέρωση:

  • Προκειμένου να εξεταστούν τα παιδιά θα πρέπει να έχουν την άδεια των γονέων και να συνοδεύονται από έναν γονέα.
  • Τα παιδιά θα προσέλθουν για εξετάσεις έχοντας μαζί τους ένα self test kit που θα διενεργήσουν οι γιατροί μας πριν την εξέτασή τους.
  • Τα βρέφη για λόγους προστασίας τους είναι προτιμότερο να εξετάζονται κατόπιν ραντεβού.
  • Λόγω της πανδημίας θα τηρηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο Covid-19 τόσο από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό όσο και από τους Οφελούμενους.

Η Εκστρατεία Προσυμπρωματικού Ελέγχου, Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης φέρει το διακριτικό τίτλο «Υποστηρίζουμε τη Ζωή» και πραγματοποιείται με τη Σύμπραξη ΓΕΝ/ΓΕΕΘΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210 7726814 και 6932 45 43 77.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement