Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Στη Λέσβο βρίσκεται το κλιμάκιο των Ευρωπαίων Αξιωματικών

Τη Λέσβο επισκέφθηκε το κλιμάκιο των ευρωπαίων αξιωματικών σε συνέχεια των επισκέψεων που πραγματοποίησε στη Χίο. Στο νησί της Λέσβου έφτασαν την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, οπότε και πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο της νέας δομής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του xiakoslaos.gr το κλιμάκιο επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τους Δημάρχους Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου, κ.κ Ευστράτιο Κύτελη και Ταξιάρχη Βέρρο αντίστοιχα.

Τέλος, ακολούθησε επίσκεψη και στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη.

Στο σημείο αυτό, να σημειώσουμε ότι το κλιμάκιο βρέθηκε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου και τη Δευτέρα στη Χίο, προκειμένου να ελέγξει την πορεία των έργων και των ενεργειών που πραγματοποιούνται από την πλευρά της Κυβέρνησης και του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο επισκέφθηκε την Κυριακή το Θόλος, όπου πραγματοποίησε αυτοψία ενόψει έναρξης εργασιών της κλειστής ελεγχόμενης δομής, το κύριο μέρος των οποίων έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν εντός Οκτωβρίου.

Έπειτα, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε το ΚΥΤ της ΒΙΑΛ, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με το Διοικητή του Κέντρου, κ. Παναγιώτη Κιμουρτζή, ο οποίος τους ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχουν γίνει με σκοπό την αποσυμφόρηση και την ομαλότερη λειτουργία και διαβίωση των ατόμων που φιλοξενούνται στο χώρο αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement