Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην πρώτη γραμμή πολιτικής αντιπαράθεσης οι παρακολουθήσεις: Σκληρή κόντρα ΠΑΣΟΚ -ΣΥΡΙΖΑ

Οι αναφορές της Πόπης Τσαπανίδου για τις μετεκλογικές συνεργασίες με φόντο τις υποκλοπές προκάλεσε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ Κουμουνδούρου και Χαριλάου Τρικούπη. Οργισμένη ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζου, που έκανε λόγο για ψεκασμένα σενάρια και συνωμοσιολογία. Σφοδρή σύγκρουση όμως μεταξύ Κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να προκαλεί το θέμα των fake news για τη μικρή «Μαρία».

«Μια συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να είναι προϊόν εκβιασμού του κυρίου Ανδρουλάκη», δήλωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

«Δεν θα μπορούσε; Εσείς το αποκλείετε; Είστε σίγουρος;» διερωτήθηκε με νόημα η κυρία Τσαπανίδου μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Ν. Ανδρουλάκης μπορεί να εκβιάζεται μέσω του υλικού των υποκλοπών.

Με τη φράση αυτή της κ. Τσαπανίδου, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να γνωρίζει πως υπάρχουν στοιχεία εις βάρος του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, κάτι που δεν έχει αναφέρει ουδείς, όπως ουδείς έχει αναφερθεί στο περιεχόμενο των στοιχείων που είχαν προκύψει από την επισύνδεση που είχε πραγματοποιήσει η ΕΥΠ.

«Άρα μια κυβέρνηση που μπορεί να προκύψει από εδώ και στο εξής δεν θα ξέρουμε αν ήταν προϊόν εκβιασμού αυτή η σύγκληση ή αν ήταν ουσιαστική σύγκληση. Όταν παρακολουθούνται άνθρωποι, τότε το αποτέλεσμα μιας πιθανής συνεργασίας στο μέλλον είναι αποτέλεσμα ουσιαστικό ή…», είπε αρχικά η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αμεση ήταν η απάντηση από την Χαριλάου Τρικούπη: «Εκπλήσσομαι ίσως από την ταχύτητα με την οποία η κ. Τσαπανίδου μπήκε στο ρόλο και υιοθέτησε τις πρακτικές του κ. Πολάκη και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αναδειχθεί δικαιωματικά πρωταθλητές σε «ψεκασμένα» σενάρια και συνωμοσιολογία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος.

Τα πυρά επέστρεψε η Κουμουνδούρου: «Αν ο κ. Μάντζος έχει άλλη άποψη, ας το δηλώσει ξεκάθαρα. ΥΓ Παραπέμπω τον κ. Μάντζ​ο που έσπευσε να με χαρακτηρίσει συνωμοσιολόγo και ψεκασμένη, στις προ πέντε ημερών δηλώσεις του κ. Γερουλάνου. Είναι και αυτός ψεκασμένος συνωμοσιόλογος;, είπε η Πόπη Τσαπανίδου.

Ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας προ ημερών στο «ΚΟΝΤΡΑ» είχε θέσει το ερώτημα : «Αυτές οι συνεργασίες θα είναι προϊόν πολιτικής σύγκλισης, ή προϊόν εκβιασμού;”

Μέσα σε αυτό το σκηνικό, τις ημερομηνίες των εκλογών φωτογράφισε ο υπουργος Εσωτερικών.

«Οι ημερομηνίες του Απριλίου είναι οι δύο που συζητάμε όλοι, η 2η και η 9η Απριλίου, διότι μετά είναι το Πάσχα και θα πάμε πιο πίσω, αν ο πρωθυπουργός πάει σε αυτές τις ημερομηνίες, θα πρέπει κανείς να περιμένει τη διάλυση του κοινοβουλίου στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου», είπε ο Μάκης Βορίδης.

Με αιχμή τις παρακολουθήσεις τα αίματα άναψαν στην πρωϊνή εκπομπή της ΕΡΤ από την σύγκρουση ‘Αδωνη Γεωργιάδη- Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Βερναδάκης: «Επιμένετε ότι ο Ράμμος κινείται στα όρια της προδοσίας ναι ή όχι

Γεωργιάδης: Ο Ράμμος έχει χάσει την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης. Ο λαός θα κρίνει αν θα παραμείνει ο Ράμμος.

Το θερμόμετρο ανέβηκε κατακόρυφα όταν ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε από κακούργημα σε πλημμέλημα το νόμο για τις παρακολουθήσεις.

Βερναδάκης: Ψέματα. Είσαι άσχετος.

Γεωργιάδης: Την ώρα που έπαιρνε τα λεφτά του κόσμου ο Δεστεμπασίδης έλεγαν να του δώσουν βραβείο.

Βερναδάκης: Έχετε πολιτική ψύλλου.

Γεωργιάδης: Εχετε παντελόνια; Είστε κλέφτες και συκοφάντες.

Αντιπαράθεση κυβέρνησης- ΣΥΡΙΖΑ και για την υπόθεση της μικρής Μαρίας στον ‘Εβρο

«Την πληροφορία για τον πιθανό θάνατο ενός μικρού παιδιού, ο ίδιος ο κ. Μηταράκης, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, την ανέφερε σε ένα tweet».Όταν ο ίδιος ο αρμόδιος υπουργός μεταφέρει κάτι τέτοιο, δεν μπορούμε να βγάζουμε άλλα συμπεράσματα», είπε η Πόπη Τσαπανίδου συμπληρώνοντας ότι υπήρξαν κακοί χειρισμοί από την πλευρά της κυβέρνησης.

Η ΝΔ καλεί το ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη

«Για την επιμονή ότι υπάρχει νεκρό παιδί με το όνομα «Μαρία» και την άρνησή του να αποδεχθεί την πραγματικότητα, τη στιγμή που οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καταδεικνύουν έναν σκηνοθετημένο και ενορχηστρωμένο από λαθροδιακινητή, σε συνεργασία με μία γυναίκα εκ των 38 μεταναστών, «θάνατο, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία».

Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη κ. Π. Μπουρνιά για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης Κάθε χρόνο, στις 22 Απριλίου, ολόκληρος ο πλανήτης ενώνεται για να γιορτάσει την...

Advertisement