Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης για τις παρακολουθήσεις: «Προκαλώ τον κ. Τσίπρα να καταθέσει πρόσταση δυσπιστίας – Θα πάρει εκκωφαντική απάντηση»

«Πρόκειται περί ενός απίστευτου ψέματος», επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento και την κατάθεση στον Άρειο Πάγο του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για το θέμα των παρακολουθήσεων. Ο τελευταίος έκανε λόγο για ένα «ενιαίο εγκληματικό κέντρο» και ζήτησε την ενοποίηση των πέντε εν εξελίξει ερευνών για τις υποκλοπές.

«Είναι δυνατόν να καταγράφεται τέτοια κατηγορία χωρίς κανένα στοιχείο; (…) Είναι δυνατό να πέφτει η πολιτική ζωή του τόπου τόσο χαμηλά;» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται πίσω Είναι υπεύθυνος όποιος κατευθύνει τον κ. Βαξεβάνη γι’ αυτή την κατάντια του τόπου (…) Ευθύνη του πρωθυπουργού σε παρακολούθηση υπουργών της κυβέρνησής του δεν νοείται σε δημοκρατία (…) Εδώ και επτά χρόνια στοχοποιούμαι απροσωπικά με επιθέσεις λάσπης», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα, είπα όλα στο φως», πρόσθεσε.

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ακόμα, ανάμεσα σε άλλα: «Προκαλώ τον κ. Τσίπρα να καταθέσει πρόσταση δυσπιστίας. Θα πάρει εκκωφαντική απάντηση».

«Οφείλω να οδηγήσω με ασφάλεια τη χώρα σε εκλογές (…) Οι εκλογές θα γίνουν το 2023, στην ώρα τους», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας όταν ένα καλώδιο κόπηκε από τρόλεϊ και έπεσε σε τουριστικό δυόροφο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 6 ελαφρά τραυματίες,...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Στην Αθήνα έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο πλαίσιο τετραήμερης επίσημης επίσκεψης, στο πλαίσιο της οποίας, αύριο, Τρίτη,...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου για τα 200 χρόνια από το μαρτύριο των τεσσάρων Νεομαρτύρων Αγγελή, Μανουήλ, Γεωργίου και...

ΧΙΟΣ

Μέσα σε μία εβδομάδα 5.970 Τούρκοι επισκέφθηκαν τη Χίο λόγω Μπαϊραμιού, εκ των οποίων οι 1.051 έλαβαν «visa express» από το Τελωνείο. Απόλυτα ικανοποιημένοι...

Advertisement