Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΠΑΣΟΚ Ν.Ε. Χίου για την επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στη Χίο με επικεφαλή τον υπουργό Υγείας

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ Ν.Ε. Χίου για την επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στη Χίο με επικεφαλή τον υπουργό Υγείας, κ. Θάνο Πλεύρη:

Η προχθεσινή επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου με επικεφαλής τον υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη, είναι η δεύτερη κυβερνητική επίσκεψη στο νησί μας εντός λίγων ημερών.

 Όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση προετοιμάζεται για εκλογές. Εναρμονιζόμενος σε αυτό το κλίμα ο υπουργός ανακοίνωσε προσλήψεις και αποκατάσταση των προβλημάτων.

 Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στην Νέα Δημοκρατία ότι κυβερνά ήδη 3 χρόνια και συνιστά τουλάχιστον κατάντια τα ζητήματα της υγείας να περιμένουν εκλογές ώστε τότε να επιχειρείται η επίλυσή τους. Οι υποσχέσεις βλέπετε δεν σώζουν ζωές.

 Ειδικά η τελματική κατάσταση που επικρατεί στο ΕΚΑΒ δεν είναι δυνατόν να συνεχίζει να υφίσταται άλλο καθώς μετράμε ήδη 2 ζωές χαμένες. 

Επιπροσθέτως δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το ύφος του υπουργού κ. Πλεύρη, ο οποίος επιδιδόμενος σε ένα υποσχετικό και άνευρο μονόλογο συνέκρινε την παρούσα κυβέρνηση με την προηγούμενη σε μια προσπάθεια να πείσει για το ποιος είναι λιγότερο αποτελεσματικός. 

Άλλο ένα σημείο ενδιαφέροντος είναι η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το κυβερνητικό κλιμάκιο, όπου αναφέρθηκε το θέμα των Υπερδομών. Εδώ ήταν εμφανής η αγωνία του τοπικού βουλευτή και υπουργού κ. Μηταράκη να μας πείσει ότι η πολιτική του έχει φυσικά την έγκριση της κυβερνήσεως αλλά και ότι θα προχωρήσει την φαραωνική δομή σύντομα, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι το προσφυγικό-μεταναστευτικό ως ζήτημα έχει κλείσει. Αλλοπρόσαλλες αν μη τι άλλο τοποθετήσεις και αντιφατικές μεταξύ τούς εξ’ ορισμού.

Ως ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα παρακολουθήσουμε στενά τα όσα υποσχέθηκε ο υπουργός κ. Πλεύρης και τα χρονοδιαγράμματα που έθεσε και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να στηριχθεί το τοπικό νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ, ενώ παράλληλα οφείλουμε να τονίσουμε ότι ήρθε η ώρα να φέρουμε στο προσκήνιο προτάσεις για την βελτίωση και στελέχωση και των Κέντρων Υγείας του νησιού μας.

 Όσο για τα λεγόμενα του κυρίου Μηταράκη και το θέμα των Υπερδομών, η θέση μας είναι γνωστή και ούτε βήμα δεν κάνουμε πίσω απ’ αυτήν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η BMW X5 θα είναι το πρώτο πολυτελές plug-in υβριδικό μοντέλο που θα παράγεται στη Νότια Αμερική από το τελευταίο τρίμηνο του 2024. Μετά...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με απολύτως ισορροπημένες αναλογίες, αισθησιακή σχεδίαση με προσοχή στη λεπτομέρεια, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να...

ΧΙΟΣ

Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης σχολικών μονάδων και στον άξονα Σχέσεις σχολείου – οικογένειας εκπονήθηκε Σχέδιο Δράσης για το Γυμνάσιο Κάμπου με θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ...

Advertisement