Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΠΑΣΟΚ Ν.Ε. Χίου για την επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στη Χίο με επικεφαλή τον υπουργό Υγείας

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ Ν.Ε. Χίου για την επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στη Χίο με επικεφαλή τον υπουργό Υγείας, κ. Θάνο Πλεύρη:

Η προχθεσινή επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου με επικεφαλής τον υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη, είναι η δεύτερη κυβερνητική επίσκεψη στο νησί μας εντός λίγων ημερών.

 Όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση προετοιμάζεται για εκλογές. Εναρμονιζόμενος σε αυτό το κλίμα ο υπουργός ανακοίνωσε προσλήψεις και αποκατάσταση των προβλημάτων.

 Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στην Νέα Δημοκρατία ότι κυβερνά ήδη 3 χρόνια και συνιστά τουλάχιστον κατάντια τα ζητήματα της υγείας να περιμένουν εκλογές ώστε τότε να επιχειρείται η επίλυσή τους. Οι υποσχέσεις βλέπετε δεν σώζουν ζωές.

 Ειδικά η τελματική κατάσταση που επικρατεί στο ΕΚΑΒ δεν είναι δυνατόν να συνεχίζει να υφίσταται άλλο καθώς μετράμε ήδη 2 ζωές χαμένες. 

Επιπροσθέτως δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το ύφος του υπουργού κ. Πλεύρη, ο οποίος επιδιδόμενος σε ένα υποσχετικό και άνευρο μονόλογο συνέκρινε την παρούσα κυβέρνηση με την προηγούμενη σε μια προσπάθεια να πείσει για το ποιος είναι λιγότερο αποτελεσματικός. 

Άλλο ένα σημείο ενδιαφέροντος είναι η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το κυβερνητικό κλιμάκιο, όπου αναφέρθηκε το θέμα των Υπερδομών. Εδώ ήταν εμφανής η αγωνία του τοπικού βουλευτή και υπουργού κ. Μηταράκη να μας πείσει ότι η πολιτική του έχει φυσικά την έγκριση της κυβερνήσεως αλλά και ότι θα προχωρήσει την φαραωνική δομή σύντομα, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι το προσφυγικό-μεταναστευτικό ως ζήτημα έχει κλείσει. Αλλοπρόσαλλες αν μη τι άλλο τοποθετήσεις και αντιφατικές μεταξύ τούς εξ’ ορισμού.

Ως ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα παρακολουθήσουμε στενά τα όσα υποσχέθηκε ο υπουργός κ. Πλεύρης και τα χρονοδιαγράμματα που έθεσε και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να στηριχθεί το τοπικό νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ, ενώ παράλληλα οφείλουμε να τονίσουμε ότι ήρθε η ώρα να φέρουμε στο προσκήνιο προτάσεις για την βελτίωση και στελέχωση και των Κέντρων Υγείας του νησιού μας.

 Όσο για τα λεγόμενα του κυρίου Μηταράκη και το θέμα των Υπερδομών, η θέση μας είναι γνωστή και ούτε βήμα δεν κάνουμε πίσω απ’ αυτήν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το πολυτάλαντο SUV Puma έρχεται με ακόμα περισσότερο δυναμισμό και μια σειρά από αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς, να συνεχίσει την κυριαρχία του στην...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Σεβαμσιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος ιερούργησε σήμερα στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Θείας Αναλήψεως Μακροχωρίου, και στη συνέχεια τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το υδρογόνο είναι το πιο άφθονο στοιχείο στο σύμπαν και η χρήση του ως πηγή ενέργειας σε υγρή ή αέρια μορφή σε διάφορους τύπους...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Πανσέληνος του Ιουνίου, ή αλλιώς το «Φεγγάρι της Φράουλας», φώτισε τον ουρανό την 21η Ιουνίου, λίγες ώρες μετά από την μεγαλύτερη μέρα του έτους. Η εμφάνιση της...

Advertisement