Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

TikTok: Έχει τεράστιο στόμα και θησαυρίζει με την ιδιαιτερότητά της

Η Samantha Ramsdell, η γυναίκα με το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο, αγνοεί άσχημα σχόλια του TikTok και καταφέρνει να βγάλει αρκετά χρήματα εκμεταλλευόμενη τη δημοσιότητά της.

Η γυναίκα από το Κονέκτικατ που κέρδισε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες επειδή έχει το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο αγνοεί τα τρολ και τα άσχημα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βγάζει πάνω από 15.000€ ανά ανάρτηση στο TikTok για την εξέχουσα ιδιότητά της.

Η Ramsdell δήλωσε ότι κερδίζει πάνω από 15.000€ ανά ανάρτηση στο TikTok.

Το σαγόνι της Ramsdell, το οποίο εκτείνεται σε 2,56 ίντσες, της χάρισε ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες.
Η Samantha Ramsdell, της οποίας το εντυπωσιακό άνοιγμα του στόματος εκτείνεται σε 2,56 ίντσες (6,52 εκατοστά), δήλωσε ότι δέχεται συνεχώς βρισιές στην πλατφόρμα.

Οι άνθρωποι μου λένε καθημερινά ότι είμαι άσχημη και αηδιαστική, καθώς και ότι με ρωτούν: “Είναι αυτό φίλτρο;”, το οποίο σίγουρα δεν είναι το καλύτερο πράγμα για την ψυχική μου υγεία”, δήλωσε η 33χρονη Ramsdell στη New York Post.

 

Λόγω της δημοτικότητάς της στο TikTok, η Ramsdell μπόρεσε να ασχοληθεί με την κωμωδία

“Έχω την τάση να τους αγνοώ ή να τους μπλοκάρω, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να τους αγνοήσεις. Σίγουρα μπορεί να με καταβάλει κάποιες μέρες”.

Ωστόσο, η Ramsdell, η οποία επιβεβαιώθηκε ότι έχει το μεγαλύτερο άνοιγμα στόματος στον κόσμο για γυναίκα το 2021, αφού έγινε viral στο TikTok, δήλωσε ότι οι χαρακτηρισμοί ξεκίνησαν όταν ήταν νεαρή φοιτήτρια.

“Κάθε μέρα, με αποκαλούσαν “μπάσο με μεγάλο στόμα” ή “βατραχοκόριτσο” και μου έλεγαν ότι μοιάζω με πίτμπουλ”, θυμήθηκε.

Η Ramsdell επιβεβαιώθηκε ότι έχει το μεγαλύτερο άνοιγμα στόματος στον κόσμο για γυναίκα το 2021.

Η δημιουργός περιεχομένου άρχισε να δημοσιεύει βίντεο που αναδεικνύουν το εξέχον χαρακτηριστικό της το 2020. “Έχω μάθει να αγαπώ τις διαφορές μου, αυτό που με κάνει μοναδική, και να το χρησιμοποιώ προς όφελός μου”, είπε.

Πλέον έχει 3,6 εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα, όπου στο προφίλ της αναφέρει: “Όχι δεν είναι φίλτρο… είναι απλά το πρόσωπό μου”. Οι αναρτήσεις της, οι οποίες τη δείχνουν να κάνει πράγματα όπως το να βάζει ένα ολόκληρο μήλο στο στόμα της, είναι τόσο δημοφιλείς, που κατάφερε να ασχοληθεί πλήρως με την κωμωδία και τώρα περιοδεύει σε όλη τη χώρα με τη ζωντανή της παράσταση.

“Η ζωή είναι πολύ μικρή για να προσπαθείς να προσαρμοστείς και να είσαι κάποιος που δεν είσαι. Νιώθω ότι πρέπει να μας γιορτάζουν για τη μοναδικότητά μας”, δήλωσε. “Νιώθω υπέροχα που με γιορτάζουν για τη διαφορετικότητά μου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

Advertisement