Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Tesla: Νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα-Ποιες ειδικότητες αναζητά

Η Tesla ενισχύει ακόμη περισσότερο το δυναμικό της στην Ελλάδα, αναζητώντας προσωπικό για 5 διαφορετικές θέσεις εργασίας στην Αγία Παρασκευή και στον Ρέντη.

Αυτή τη στιγμή, η αμερικάνικη μάρκα στη χώρα μας διαθέτει το κέντρο service και παράδοσης αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις γνωστής εταιρείας εμπορίας αυτοκινήτων στην Άγιο Ιωάννη Ρέντη, καθώς επίσης και ένα μικρό ερευνητικό κέντρο εξειδικευμένο στο σχεδιασμό ηλεκτρικών κινητήρων, στο «Δημόκριτο» στην Αγία Παρασκευή.

Σε αυτές τις δύο εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα αφορούν οι νέες θέσεις εργασίας που έχει ανοίξει η Tesla στη χώρα μας, με τις 4 εξ αυτών να αναζητούν προπτυχιακούς επιστήμονες για πρακτική εργασία στην Αγία Παρασκευή, ενώ η 1 για μόνιμη θέση εργασίας στον Ρέντη.

Πιο συγκεκριμένα, η Tesla αναζητά στο Δημόκριτο 3 προπτυχιακούς Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς για πρακτική εργασία, καθώς και 1 προπτυχιακό Μηχανικό Λογισμικού επίσης για πρακτική εργασία. Η διάρκεια είναι 6 μήνες.

Στο Ρέντη, η θέση εργασίας αφορά σε υπεύθυνο ανταλλακτικών ή «Σύμβουλο ανταλλακτικών» όπως ονομάζει τη θέση η Tesla, ο οποίος θα είναι μέλος του τμήματος Service των μοντέλων της εταιρείας. Η συγκεκριμένη θέση είναι μόνιμη.

Για να δείτε τις αγγελίες της Tesla στο Δημόκριτο και το Ρέντη μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Θυμίζουμε ότι το 2021 η Tesla ξεκίνησε την επίσημη είσοδό της στην ελληνική αγορά. Προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει κάποια εμπορία αυτοκινήτων στη χώρα μας, ωστόσο σχεδιάζει να το κάνει σύντομα και να επεκταθεί περαιτέρω στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με κάθε ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την από αιώνων διαμορφωμένη παράδοση εορτάσθηκε, χθες, στην Ιερά Καθέδρα της Πρωτοθρόνου Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, η Κυριακή της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Όμιλος Σφακιανάκη ιδρύθηκε το 1958 και είναι ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους πολλαπλών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, με κύρια έμφαση στους τομείς της...

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στην άκρως ανταγωνιστική και συναρπαστική κατηγορία “Sports Bikes”, η BMW M 1000 RR παραμένει κυρίαρχος για τέταρτη συνεχή χρονιά. Με έναν μοναδικό συνδυασμό σπορ...

Advertisement