Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για Φιλιππίδη: Σπουδαίος ηθοποιός – Μίλησα τηλεφωνικά μαζί του

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε στην πρεμιέρα του «Χαμογέλα και Πάλι» για τον ρόλο της στη νέα σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» αλλά αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ποδαρικό στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου Χαμογέλα και Πάλι, έκανε το πρωί του Σαββάτου (11/9) η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η ηθοποιός, με αφορμή το ρόλο της στην νέα σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή της στην Αίγινα, τη σχέση της με την κόρη της, την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και τις καταγγελίες στου χώρου του θεάτρου.

Η ίδια εξέφρασε την αγωνία της για την πρεμιέρα της σειράς που πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης θεατρικής παράστασης, που είχε κάνει τεράστια επιτυχία.

«Όσο και να προχωράνε τα χρόνια, πάντα έχεις αγωνία ό,τι και να κάνεις, όσο σίγουρος κι αν είσαι για το αποτέλεσμα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Παρόλο που γελάμε πολύ στα γυρίσματα, παρόλο που βλέπω και τους τεχνικούς να γελάνε που για εμένα είναι πολύ βασικό κριτήριο, αν δεν δω ένα επεισόδιο δεν μπορώ να ησυχάσω» δήλωσε η ίδια.

«Οι δημιουργοί είναι πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα», υπογράμμισε η αγαπημένη ηθοποιός συνεχίζοντας να μιλάει για τη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα που κάνει πρεμιέρα στο MEGA τον Οκτώβριο, ενώ κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε για την φίλη και συνεργάτιδα του με συγκινητικά λόγια, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής τους συνεργασίας, αλλά και της προσωπικής τους φιλίας.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μιλώντας για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, κλονίζοντας το χώρο του ελληνικού θεάτρου, δήλωσε:

«Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά» διαχωρίζοντας την ιδιότητα του καλλιτέχνη και του ανθρώπου.

«Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του» δήλωσε επίσης η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή της σε σχέση με την άτυπη απόφαση να αποσυρθούν από την τηλεόραση τηλεοπτικές δουλειές του Πέτρου Φιλιππίδη, αντιπαραθέτοντας την περίπτωση του Κέβιν Σπέισι και του σκανδάλου που είχε ξεσπάσει στο Χόλιγουντ.

«Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;» σημείωσε η ίδια ενώ όπως αποκάλυψε έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Αν μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο εγώ δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω» παραδέχτηκε η ίδια ενώ υποστήριξε πως οι άνθρωποι «δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υπογράμμισε πως όπου υπάρχει εξουσία υπάρχουν και παρατράγουδα.

Όταν έχεις θέατρο, θίασο, είσαι πρωταγωνιστής, όταν έχεις οτιδήποτε παρακαλάνε οι άνθρωποι να μπουν, είναι πολύ εύκολο να συμπεριφερθείς αλαζονικά. Χωρίς αυτό να δικαιολογεί τίποτα. Μετά θα πρέπει να βρεθείς αντιμέτωπος με τις πράξεις σου. Αυτό δεν αλλάζει. Αλλά είναι τρομακτικό το πώς μπορείς να γλιστρήσεις, ακόμα κι όταν από άγνωστος γίνεσαι γνωστός.

Η ίδια επίσης παραδέχτηκε πως δεν ήθελε για όλους αυτούς τους λόγους η κόρη της να ακολουθήσει τα χνάρια της της μητέρας, χαρακτηρίζοντας τον χώρο «ανθρωποφαγικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement