Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τhe Bachelor: Οι πρώτες πληροφορίες για τον Αλέξη Παππά και τις σχέσεις του με τις… νύφες

Μπορεί ο ALPHA να επιμένει να μην ανακοινώνει το όνομα του νέου «Εργένη», είναι όμως πλέον γνωστό σε όλους πως χρέη… Παναγιώτη Βασιλάκου έχει αναλάβει ο Αλέξης Παππάς.

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ήδη από την έναρξη των γυρισμάτων, είναι πως οι σκηνές που θα φτάσουν φέτος στον τηλεθεατή θα είναι πολύ πιο «σκληρές» από τις αντίστοιχες του πρώτου κύκλου, με τις παίκτριες να είναι πιο πονηρεμένες και… έτοιμες για όλα.

Ωμό φλερτ, ατάκες διόλου κατάλληλες για prime time και εικόνες που μπορούν άνετα να συγκριθούν με ριάλιτι του εξωτερικού, είναι μόλις μερικά από τα στοιχεία στα οποία ποντάρει ο ALPHA για υψηλή τηλεθέαση, η οποία -αν ισχύουν όσα έχουν γίνει γνωστά- είναι εξασφαλισμένη.

Η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του νέου bachelor -κι ας το ξέρουν όλοι!- έδωσε μια πρώτη γεύση από όσα διαδραματίζονται στη βίλα, υποστηρίζοντας πως ο Παππάς δεν έχει καμία σχέση με τον Βασιλάκο, ο οποίος ήταν πολύ ευαίσθητος.

«Για τον νέο Bachelor να σας πούμε ότι ξέροντας ποιος είναι, όντως θα γνωρίσει την κάθε κοπέλα, θα την αφήσει να είναι ο εαυτός της, θα της δώσει τον καλύτερό του εαυτό και θα την ωθήσει να δώσει και εκείνη τον καλύτερό της εαυτό επίσης. Δεν είναι τόσο ευαίσθητος όσο ο Παναγιώτης. Είναι πιο ρεαλιστής. Ο Παναγιώτης ήταν πιο ρομαντικός. Ο καινούργιος είναι ένας πιο ρεαλιστής άντρας, αλλά θα έχει και αυτός τις ρομαντικές του στιγμές. Δύο λεπτά φτάνουν για να ερωτευτεί. Είναι πολύ διαφορετικοί. Δεν μοιάζουν καθόλου. Δεν επιτρέπεται να πούμε άλλα πριν την επίσημη ανακοίνωση», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί, πάντως, πως τα διαφημιστικά πακέτα που έχει κλείσει ο ALPHA για τον δεύτερο κύκλο του «The Bachelor» είναι τεράστια, πράγμα που σημαίνει πως θα γίνει ό,τι είναι απαραίτητα προκειμένου η τηλεθέαση να αγγίξει ταβάνι.

Όσο ακραίο κι αν είναι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μήνυμα Δημάρχου Χίου κ. Ιωάννη Μαλαφή για τη Θύελλα Χαλκειούς Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του διοικητικού...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 16/04 στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Άργους, στην Κόρινθο, όταν γερανός φορτηγού χτύπησε σε γέφυρα, με αποτέλεσμα...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο πενθήμερο σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, του Τμήματος Τροχαίας Χίου...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

Advertisement