Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Αγκαλιά με την κόρη τους Μαρίνα στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται με την οικογένειά της στην Άνδρο, και προσπαθεί να… γεμίσει μπαταρίες ενόψει μίας χρονιάς γεμάτης επαγγελματικέςς υποχρεώσεις. Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλου και τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια, βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί προκειμένου να απολαύσει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς πριν επιστρέψει και πάλι στην Αθήνα για να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της νέας της εκπομπής.

Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό η παρουσιάστρια, μετά από έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας πρόκειται τον Σεπτέμβη να επιστρέψει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η ίδια, το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σχεδόν καθημερινά στα γραφεία του Mega προκειμένου να βρει τη νέα της ομάδα αλλά και να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της για ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα.

Αυτές τις μέρες ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να αποφορτιστεί από όλα και να γεμίσει τις μπαταρίες της και συχνά επιλέγει να μοιράζεται φωτογραφίες της στα social media ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το πως περνάει.

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τον Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους Μαρίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement