Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Επανένωση Γουίλιαμ και Χάρι για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Νταϊάνα

Οι δούκες του Κέμπριτζ και του Σάσεξ επανενώθηκαν για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους, Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας, λέγοντας πως «κάθε ημέρα ευχόμαστε να ήταν ακόμα μαζί μας».

Οι Γουίλιαμ και ο Χάρι συναντήθηκαν για την τελετή στον «Βυθισμένο Κήπο» (Sunken Garden) του Παλατιού του Κένσινγκτον, την ημέρα που θα ήταν τα 60ά γενέθλια της μητέρας τους. Όπως σημειώνει το BBC, ήταν η πρώτη τους εμφάνιση από κοινού από την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου τον Απρίλιο.

«Θυμόμαστε την αγάπη, τη δύναμη και τον χαρακτήρα της» είπαν. «Χαρακτηριστικά που την έκαναν μια δύναμη καλού ανά τον κόσμο, αλλάζοντας αμέτρητες ζωές προς το καλύτερο».

Όπως είπαν, ελπίζουν πως το άγαλμα θα εκλαμβάνεται πάντοτε ως σύμβολο της ζωής και της κληρονομιάς της, και ευχαρίστησαν «όλους ανά τον κόσμο που κρατούν τη μνήμη της οικογένειάς τους ζωντανή».

Ο Χάρι, που ζει στις ΗΠΑ με τη σύζυγό του, δούκισσα του Σάσεξ, και τα δύο παιδιά τους, κατέφθασε στο Ηνωμένο Βασίλειο την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να ολοκληρώσει την καραντίνα του εν όψει της τελετής της Πέμπτης.

Ο αδελφός της Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, ήταν μεταξύ αυτών που παρέστησαν στην τελετή στο Παλάτι του Κένσινγκτον, πρώην σπίτι της Νταϊάνα στο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

Advertisement