Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τα αποτελέσματα των εκλογών επηρεάζουν τις επιδόσεις στο σεξ

Όπως φαίνεται τα αποτελέσματα της κάλπης δεν επηρέασαν μόνο… τα κόμματα και τους υποψηφίους, αλλά κι άλλους τομείς της ζωής μας. Κάποιους μάλιστα μπορεί να μην… τους έχουμε σκεφτεί καν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις έρευνες η εκλογική διαδικασία επηρεάζει τις αποδόσεις των ψηφοφόρων στην… κρεβατοκάμαρα.

Πιο συγκεκριμένα, όσο πλησίαζε η ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, με αποκορύφωμα ανήμερα της εκλογικής διαδικασίας, ο εκλογικός πυρετός ανεβαινε στα ύψη και μαζί με αυτόν και η τεστοστερόνη, η ορμόνη που αυξάνει την σεξουαλικότητα.

Επιστημονικές μελέτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τόσο η διαδικασία της ψηφοφορίας όσο και το εκλογικό αποτέλεσμα έχει επιπτώσεις στην ερωτική ζωή των ψηφοφόρων.

 

Αντίθετα, οι ορμόνες των γυναικών δεν φαίνεται να επηρεάζονται από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Πώς αναζητούν την ικανοποίηση

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι όταν γνωστοποιείται ο νικητής της εκλογικής αναμέτρησης, οι ψηφοφόροι αναζητούν τη σεξουαλική ικανοποίηση συχνά μέσω της πορνογραφίας.

Χρησιμοποιώντας το Google Trends, οι μελετητές κατέγραψαν αύξηση στον αριθμό της αναζήτησης σεξουαλικού περιεχομένου, από τους ψηφοφόρους των κερδισμένων των εκλογών.

Άλλη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τα Πανεπιστήμια του Duke και του Michigan τεκμηρίωσε πως οι άνδρες ψηφοφόροι των οποίων η παράταξη υπέστη εκλογική ήττα, παρουσίασαν σημαντική πτώση των επιπέδων της τεστοστερόνης σε λιγότερο από μία ώρα από την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ερευνητές αναφέρουν ότι οι ψηφοφόροι εμφανίστηκαν «πιο δυστυχισμένοι, υποχωρητικοί και δυσαρεστημένοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με βάση τα καινοτόμα επιτεύγματά της κατά τα έτη μετά την ανακοίνωση των μεσομακροπρόθεσμων επιχειρηματικών της πρωτοβουλιών, η Kia εστιάζει στην επικαιροποίηση της στρατηγικής...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο μπροστινός προφυλακτήρας νέας σχεδίασης με εμφανή την ποδιά που παραπέμπει στα offroad γονίδια του αυτοκινήτου, ενώ η επένδυση ψυγείου SUV με τέσσερις οριζόντιες...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Αστυπάλαια – Έξυπνο και Αειφόρο νησί», που βρίσκεται πλέον στο τρίτο έτος υλοποίησής του, έχει ως στόχο τη βελτίωση της ζωής...

ΕΛΛΑΔΑ

Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας όταν ένα καλώδιο κόπηκε από τρόλεϊ και έπεσε σε τουριστικό δυόροφο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 6 ελαφρά τραυματίες,...

Advertisement