Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ζώδια της εβδομάδας: Ποιοι ηρεμούν και ποιοι «βασανίζονται» – Τι προβλέπουν τα άστρα για επαγγελματικά και σχέσεις – Ελεύθερος Τύπος

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας αυτή την εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ

 ΓΕΝΙΚΑ: Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Τα ταλέντα σας αναγνωρίζονται. Δημοφιλία και κοινωνική καταξίωση. Η δυνατότητά σας να ψυχολογείτε τους άλλους σάς κάνει περιζήτητους συμβούλους. Εχετε πολύ καλή αντίληψη του τι κρύβεται πίσω από αυτά που σας λένε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σας απασχολεί μια επένδυση, αλλά καλύτερα να την αφήσετε για την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, εκμεταλλευτείτε τον χρόνο για να συγκεντρώσετε περισσότερα στοιχεία. Τα οικονομικά πηγαίνουν πάρα πολύ καλά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η τάση σας να εξιδανικεύετε τους πιθανούς συντρόφους ίσως σας φέρει απογοήτευση σε βάθος χρόνου. Πριν ενδώσετε στα καλέσματα του έρωτα, καλύτερα να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο να μάθετε τι μέρος του λόγου είναι το αντικείμενο του πόθου σας.

 ΤΑΥΡΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα παρουσιάζονται και αναστατώνουν την καθημερινότητά σας αλλά και τη ζωή σας ολόκληρη. Πριν ανησυχήσετε, ωστόσο, κάντε έναν κόπο να δείτε και τι αφορούν και σκεφτείτε τα πιθανά τους αποτελέσματα γιατί μπορεί να μην είναι για κακό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι δουλειές πηγαίνουν πολύ καλά. Τα εισοδήματα αυξάνονται σημαντικά. Ηρθε η ώρα να επενδύσετε στην αγορά ενός ακινήτου ή κάποιου άλλου περιουσιακού στοιχείου. Θα λάβετε βοήθεια από γυναικείο πρόσωπο κύρους. Δημοτικότητα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Νέα πρόσωπα εμφανίζονται στη ζωή σας και την κάνουν πιο συναρπαστική. Φιλίες που εξελίσσονται σε έρωτες, έρωτες που ανανεώνονται, αλλά και περιπέτειες που θα σας βγάλουν από την αισθηματική «πεπατημένη».

 ΔΙΔΥΜΟΙ 

ΓΕΝΙΚΑ: Επιτυγχάνονται οι στόχοι σας σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια. Θα έχετε καλή διάθεση, η προσωπική σας γοητεία φέρνει στην πόρτα σας ανθρώπους κάθε κοινωνικής επιφάνειας. Κερδίζετε τόσο τους άλλους όσο και στο παιχνίδι της ζωής γενικότερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οσοι ασχολείστε με το γράψιμο ή έχετε κάποιο επάγγελμα σχετικό με τον καλλιτεχνικό χώρο θα ζήσετε στιγμές δόξας. Η τάση σας να λειτουργείτε εκ του πονηρού φέρνει εντάσεις στον εργασιακό χώρο.  Τα εισοδήματα, ωστόσο, αυξάνονται σταθερά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Να αποφύγετε να εξιδανικεύετε τις σχέσεις σας γιατί μπορεί να απογοητευτείτε αργότερα, αν το ταίρι σας δεν πληροί τα στάνταρ σας. Η συναισθηματική σας εξάρτηση από τον σύντροφο μπορεί να φέρει προβλήματα στη σχέση. Πιστεύετε εύκολα στις υποσχέσεις.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Αρκετά δημιουργική περίοδος, αν και δεν θα αποφύγετε να νευριάσετε με το τίποτα. Θα έχετε τη δυνατότητα να ψυχολογείτε τους άλλους. Η διορατικότητά σας θα σας επιτρέψει να διακρίνετε ποιος είναι ποιος ανάμεσα στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εξιδανικεύετε λίγο τα πράγματα στα επαγγελματικά σας, κάτι που μπορεί να σας απογοητεύσει αργότερα. Οι καλλιτέχνες ευνοούνται, αλλά και όσοι ασχολούνται με την εκπαίδευση και τα γραπτά. Σταθερές οι οικονομικές απολαβές.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα κάνετε πολλά για να δείξετε τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει αλλά πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Κάποιες αυταπάτες σχετικά με τα αισθηματικά σας θα πρέπει να τις αποβάλετε. Δεν είναι όλα «αγγελικά πλασμένα».

 ΛΕΩΝ 

ΓΕΝΙΚΑ: Θα λάβετε μεγάλη βοήθεια από γυναικεία πρόσωπα, κυρίως της οικογένειάς σας. Τώρα μπορείτε να κάνετε επενδύσεις, τόσο οικονομικές όσο και συναισθηματικές. Ανάκαμψη, ανανέωση και πολύ καλή διάθεση. Δημοτικότητα, δημοφιλία, φιλίες και παρέες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις διευρύνουν τους ορίζοντές σας και σας εισάγουν σε έναν νέο τρόπο δουλειάς. Η επαγγελματική σας ζωή αποκτά νέο ενδιαφέρον. Τα οικονομικά σας παίρνουν την ανιούσα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Καινούργια πρόσωπα, νέοι έρωτες κάνουν την καθημερινότητά σας πιο συναρπαστική. Συναισθηματική έξαρση και άκρατος ρομαντισμός. Αυτό χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε εμμονές ως προς έναν άνθρωπο, που μπορεί να μην ανταποκρίνεται. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Θα είστε σε θέση να κερδίσετε τους άλλους με τη γοητεία και τα ταλέντα σας. Οι στόχοι επιτυγχάνονται. Η τάση σας όμως να εξιδανικεύετε τους ανθρώπους που αγαπάτε μπορεί να σας εγκλωβίσει σε υποκειμενικές εκτιμήσεις των σχέσεών σας και, ως εκ τούτου, μακριά από την πραγματικότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το ένστικτο, το συναίσθημα και οι παρορμήσεις, αντενδείκνυται να λειτουργούν ανεξέλεγκτα στον εργασιακό χώρο. Με μειωμένα, δε, τα ενεργειακά αποθέματά σας, θα δημιουργηθούν προβλήματα στη δουλειά. Τα οικονομικά σκαμπανεβάζουν.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ρομαντισμός, αισθησιασμός και εμμονές με πρόσωπα, που ενδέχεται και να μην ανταποκρίνονται στις ερωτικές σας επιδιώξεις. Επικρατούν σύγχυση και μη ρεαλιστική αντίληψη των συνθηκών. Προβληματάκια στις σχέσεις και απογοητεύσεις είναι αναμενόμενα. 

ΖΥΓΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Με έμπνευση και ταλέντο θα επιτύχετε τους στόχους σας και θα σας αναγνωρισθεί. Οι συνθήκες στο σπίτι και την οικογένεια είναι καλές και η διάθεσή σας εξίσου καλή. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιτύχετε στις επιδιώξεις σας, κυρίως αυτές που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν και ευνοούνται περισσότερο όσοι ασχολούνται με την τέχνη και τα καλλιτεχνικά, ωστόσο και οι υπόλοιποι θα απολαύσουν τους καρπούς των κόπων τους. Παρόλο που η επιτυχία δεν έρχεται εύκολα, οι απολαβές αποζημιώνουν τους κόπους.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν έχετε ξεκάθαρη αντίληψη σε ό,τι αφορά τις σχέσεις γι’ αυτό και πιστεύετε ό,τι θέλετε να πιστεύετε. Ανεβάζετε τον σύντροφό σας σε δυσθεώρητα ύψη και στην πορεία απογοητεύεστε. Ισως θα πρέπει να προσγειωθείτε λίγο στην πραγματικότητα.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Ξαφνικά, αναπάντεχα γεγονότα «σκάνε» από παντού. Ασχετα αν είναι καλά ή άσχημα, αναστατώνουν την καθημερινότητά σας και την ηρεμία σας. Ιδίως εσείς του  δεκαημέρου θα βιώσετε συναρπαστικές στιγμές, συμμετέχοντας σε περιπέτειες που διευρύνουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δημοτικότητα. Οι δουλειές πηγαίνουν εξαιρετικά καλά. Τα εισοδήματα αυξάνονται με σταθερούς ρυθμούς. Αν σκοπεύετε να επενδύσετε χρήματα για αγορά κατοικίας, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε. Πρόσωπα κύρους, κυρίως γυναίκες, είναι στο πλευρό σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αγαπάτε και φροντίζετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και το δείχνετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Θα πρέπει όμως να προσγειωθείτε λίγο στην πραγματικότητα, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, γιατί ο «χρυσός» που σας γυάλισε ίσως να είναι ιμιτασιόν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Παρόλο που θέλετε να φροντίσετε το σπίτι σας και τους δικούς σας και στρέφετε την ψυχή και το συναίσθημά σας προς τους αδύναμους, αυταπατάσθε περιμένοντας να πραγματοποιηθούν ανεδαφικά οράματα. Προσοχή στις καταχρήσεις κάθε είδους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα έχετε παραβατική συμπεριφορά στον χώρο της δουλειάς σας και θα λειτουργήσετε εκ του πονηρού. Μπορεί να έχετε δίκιο, καθώς λέγονται πολλά πίσω από την πλάτη σας, αλλά η πονηριά δεν είναι λύση. Οικονομική άνοδος, αλλά και πολλά έξοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Συναισθηματικά και πρακτικά εξαρτημένοι από τις σχέσεις σας, τις οποίες εξιδανικεύετε αδυνατώντας να δείτε πώς είναι ρεαλιστικά. Η απογοήτευση είναι προ των πυλών. Η ενέργειά σας εξαντλείται από τον υπερβολικό συναισθηματισμό σας.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Δημιουργική περίοδος για όσους ασχολούνται με την τέχνη και τα καλλιτεχνικά. Τα ταλέντα σας αναγνωρίζονται και οι συνθήκες στο σπίτι και την οικογένεια είναι πολύ θετικές και βοηθητικές για τις βλέψεις και τα σχέδιά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εξαιρετικές οι συνθήκες για να σταδιοδρομήσετε στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, η περίοδος αυτή φέρνει ιδανικές ευκαιρίες. Οικονομική σταθερότητα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η τάση σας να εξιδανικεύετε το ταίρι σας σας εγκλωβίζει σε υποκειμενικές εκτιμήσεις των προβλημάτων της σχέσης σας. Αυτό ενδέχεται να σας απογοητεύσει αργότερα, γι’ αυτό προσαρμόστε την αντίληψή σας ανάλογα.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Ξαφνικά γεγονότα προκύπτουν, που δεν είναι εφικτό να αντιμετωπιστούν, τουλάχιστον όχι όλα. Σε κάθε περίπτωση όμως, η ζωή σας από δω και μπρος θα είναι πιο περιπετειώδης και πιο συναρπαστική.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η σταθερότητα που πιστεύατε ότι είχατε στη δουλειά, ίσως κλονιστεί από γεγονότα που δεν είναι στον έλεγχό σας να χειριστείτε. Δείξτε ψυχραιμία και προγραμματίστε τα οικονομικά σας για να μην έχετε τρεχάματα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μέσα από αρκετές ξαφνικές γνωριμίες. Οσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις κάντε μια ανασκόπηση των πεπραγμένων σας γιατί μπορεί να κλονιστούν ανεπανόρθωτα. 

ΙΧΘΥΕΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Οι στόχοι σε ό,τι αφορά την οικογένεια πραγματοποιούνται με τον εποικοδομητικότερο τρόπο. Η διάθεσή σας είναι καλή και ό,τι κι αν συμβεί, θα είστε σε θέση να το αντιμετωπίσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υπάρχει ένα παρασκήνιο στον χώρο της δουλειάς που δρα εις βάρος της απόδοσής σας. Το ένστικτο και οι παρορμήσεις σας δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι. Προσοχή στην τάση σας για ατυχήματα και λάθη. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα έχετε την τάση να εμμένετε σε μελλοντικά οράματα, που σύμφωνα με τις επικρατούσες συνθήκες, είναι ανεδαφικά. Ο σύντροφος έχει κουραστεί από τις εμμονές σας και από το ότι εξιδανικεύετε τις καταστάσεις. Γίνετε πιο ρεαλιστές, διαφορετικά σας περιμένει χωρισμός.

Πηγή: astranews.gr

Ειδήσεις σήμερα

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η BMW X5 θα είναι το πρώτο πολυτελές plug-in υβριδικό μοντέλο που θα παράγεται στη Νότια Αμερική από το τελευταίο τρίμηνο του 2024. Μετά...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με απολύτως ισορροπημένες αναλογίες, αισθησιακή σχεδίαση με προσοχή στη λεπτομέρεια, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΧΙΟΣ

Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης σχολικών μονάδων και στον άξονα Σχέσεις σχολείου – οικογένειας εκπονήθηκε Σχέδιο Δράσης για το Γυμνάσιο Κάμπου με θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ...

Advertisement