Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω -Να ανοίγετε νέους κύκλους γενικότερα»

Κατερίνα Καινούργιου: Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και δημοσιογράφος Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε σήμερα Παρασκευή (21/4) μέσα από τον αέρα της εκπομπής της στις τοξικές σχέσεις, ενώ αποκάλυψε πως και η ίδια στην προσωπική της ζωή έχει βιώσει αντίστοιχα περιστατικά.

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη χθεσινή ημέρα και δήλωσε πως ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για όσους θέλουν να κλείσουν κάποιους κύκλους.

«Θέλω να πω κάτι αστρολογικό, πέρα από την πλάκα. Θέλω να πω ότι χθες ήταν μια πολύ σημαντική ημέρα. Κλείνουν κύκλοι οριστικά και δεν ανοίγουν ξανά. Παλιοί κύκλοι. Είναι μια πολύ ωραία αφορμή αυτή για εσάς να κάνετε καινούρια πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, συμβούλευσε τους τηλεθεατές να κάνουν νέα πράγματα και να ξεκινήσουν νέες καταστάσεις αντί να μείνουν κολλημένοι στα παλιά.

«Να ανοίγετε νέους κύκλους γενικότερα. Τέρμα τα παλιά τα τοξικά, να τα κλείνετε και να πάτε για καινούρια. Μην εμπιστεύεστε τα παλιά τα τοξικά. Το λέει αυτό ένας άνθρωπος που έχει υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω. Καταργείς λοιπόν, τον κύκλο και πας σε άλλα, γιατί έρχεται κάτι καλύτερο», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε σε όλες τις γυναίκες και δήλωσε πως δεν είναι οι μόνες. «Επειδή μας παρακολουθεί και πολύς κόσμος, θέλω να πω ότι δεν είμαι η μόνη περίπτωση γυναίκας. Είναι πάρα πολλές γυναίκες στη δική μου ηλικία που είναι μόνες τους και έχουν κάνει λάθος επιλογές, έχουν βρεθεί σε τοξικές σχέσεις και τους πήρε καιρό να καταλάβουν», ανέφερε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΕΘΝΙΚΑ

Τα κλιμάκια της Ελλάδας και της Τουρκίας συνεχίζουν να εργάζονται κεκλεισμένων των θυρών στην αίθουσα Καποδίστριας του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης....

Advertisement