Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Σακίρα: Έσβησε από τον χάρτη τον Πικέ και δηλώνει «Full in Love» – Η νέα της σχέση

Σακίρα: Η Σακίρα μετράει αντίστροφα τις μέρες μέχρι να ξεκινήσει μια νέα ζωή μακριά από τη Βαρκελώνη, καθώς σχεδιάζει να μετακομίσει στο Μαϊάμι στα μέσα Απριλίου, όταν τα παιδιά της θα ξεκινήσουν τις σχολικές τους διακοπές.

Ωστόσο, τα συνεχή ταξίδια της τραγουδίστριας έχουν πυροδοτήσει φήμες για υποτιθέμενο ειδύλλιο με έναν άνδρα που ζει στην αμερικανική πόλη, σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης όπως το Socialite και το OKDiario.

Η Σακίρα φέρεται να βρήκε έναν νέο εραστή, έναν άντρα που έχει γνωρίσει στο Μαϊάμι και με τον οποίο βγαίνει τέσσερις μήνες, κάτι που θα σήμαινε ένα μυστικό ειδύλλιο που τώρα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Οι φήμες είναι πολύ έντονες  αν και η μόνη πληροφορία που είναι γνωστή για αυτόν τον άντρα είναι ότι ζει στις ΗΠΑ και βλέπονται τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Τα δημοσιεύματα δεν έδιναν περισσότερες λεπτομέρειες, εκτός από το ότι ο μυστηριώδης άνδρας δεν ήταν ο πρώην αγαπημένος της, Antonio de la Rua, με τον οποίο έβγαινε πριν συναντήσει τον Πικέ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 όπου η Σακίρα ερμήνευσε το επιτυχημένο τραγούδι «Waka Waka».

Δεν υπήρξε κανένα σχόλιο από την ίδια την Σακίρα για τα ισπανικά δημοσιεύματα.

Η δημοσιογράφος Λάουρα Φα, μία από τις δύο δημοσιογράφους που αρθρογραφούν τακτικά για την Σακίρα στην καταλανική εφημερίδα El Periodico, είπε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η καλλιτέχνις έψαχνε μια νέα ημερομηνία για να φύγει από τη Βαρκελώνη με τα παιδιά της, εγκαταλείποντας τα σχέδια μετακόμισης για την ώρα και μεταθέτοντας την ημερομηνία από την 1η Απριλίου προς το τέλος της σχολικής χρονιάς, τον Ιούνιο.

Αυτό συνέβη πριν νοσηλευτεί η μαμά της, Nidia Ripoll ,στο νοσοκομείο της καταλανικής πρωτεύουσας, αφού βρέθηκε θρόμβος αίματος στο πόδι της.

Η κακή υγεία του 91χρονου πατέρα της, Γουίλιαμ Μουμπάρακ, αναφέρθηκε αρχικά ως ο κύριος λόγος που η Σακίρα εγκατέλειψε τα σχέδιά της να μετακομίσει στο Μαϊάμι στις αρχές του έτους, αφού υπέγραψε συμφωνία συνεπιμέλειας των παιδιών της με τον Πικέ τον Δεκέμβριο.

Το ζευγάρι, που χώρισε τον Μάιο μετά από 11 χρόνια μαζί, επιβεβαίωσε τον Νοέμβριο ότι είχε καταλήξει σε συμφωνία μετά από μια παρατεταμένη διαπραγμάτευση, που κατέληξε σε μια μαραθώνια 12ωρη συνάντηση με τους δικηγόρους τους. Υπέγραψαν τη συμφωνία σε ένα δικαστήριο στη Βαρκελώνη τον επόμενο μήνα.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο συνταξιούχος ποδοσφαιριστής Πικέ, που τώρα βγαίνει με την Καταλανή καλλονή Κλάρα Κία, 23 ετών, θα περνά τις διακοπές με τα παιδιά του, που θα μένουν με την μητέρα τους.

Ο Πικέ Προτιμάει την Κλάρα Κία επειδή δεν είναι μονογαμική

Ο Marc Villanueva, δημοσιογράφος της El Nacional, δημοσίευσε μια θεωρία σχετικά με την ερωτική και σεξουαλική ζωή του  Πικέ με την Κλάρα Κία.

«Η Κλάρα Κία έχει πολύ φιλελεύθερες ιδέες σχετικά με την σχέση της με τον Πικέ: το ένα από τα δύο μέλη μπορεί να θέλει να κάνει ‘απλά σεξ’ με ένα τρίτο άτομο και το άλλο μπορεί να συμφωνήσει σε αυτό. Και κηρύσσει τα μειονεκτήματα της μονογαμίας και τα πλεονεκτήματα της πολυγαμίας», έγραψε ο δημοσιογράφος της El Nacional.

Προς το παρόν η Κλάρα ή ο Πικέ δεν διευκρίνισαν το θέμα αυτό και μάλλον δεν θα το διευκρινίσουν, διότι ο ίδιος ο αθλητής ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται να «καθαρίσει την εικόνα του».

Από την πλευρά της, η Κία δεν θέλει να δώσει συνεντεύξεις παρά τις προσφορές εκατομμυρίων δολαρίων που της έχουν γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement