Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Jumbo: Τι απαντά ο Μπουγάς για τη διαφήμιση που προκάλεσε την οργή των vegans

Jumbo: Θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η διαφήμιση των Jumbo με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπουγά ενόψει Πάσχα, ένα βίντεο που έχει προκαλέσει και αντιδράσεις από τους vegans, οι οποίοι δεν θεωρούν καθόλου αστείο το όλο concept της.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής ερμηνεύει στη διαφήμιση του jumbo το «Φεγγάρι μου» με στίχους που έχουν «αλλοιωθεί», την ώρα που γύρω του στριφογυρνούν ιπτάμενα πασχαλινά αβγά, πλαστικές καρέκλες και λεμόνια αλλά και μια εντυπωσιακή καλλονή ντυμένη κουνελάκι, η οποία κάνει poledancing.

Στη διαφήμιση του Jumbo, ο Τάσος Μπουγάς σε ρόλο αστροναύτη πηγαίνει στο Φεγγάρι για να γιορτάσει το Πάσχα, ενώ τραγουδάει μία διασκευή του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου «Φεγγάρι μου».

«Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας», λέει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Η διαφήμιση των Jumbo με τον Μπουγά διχάζει το Twitter: «Έργο τέχνης, ποίημα» – «Κακόγουστη, σιχαμερή»

Πέρα από τις αντιδράσεις των vegans, η συγκεκριμένη διαφήμιση δίχασε τους σχολιαστές στο Twitter.

«Μόλις είδα την πασχαλιάτικη διαφήμιση του #Jumbo. Μακράν η καλύτερη όλων των εποχών. Μπουγάς ο Πλανητάρχης», έγραψε ένας σχολιαστής, ενώ στο ίδιο κλίμα άλλοι ανέφεραν: «Διαφήμιση jumbo έργο τέχνης ποίημα λογοτεχνία υπερπαραγωγή μουσειακό κομμάτι» και «Είδα την διαφήμιση των #jumbo και μου έφτιαξε την διάθεση. Μπράβο».

Άλλοι πάλι τη βρήκαν κακόγουστη: «Γιατί, πότε το jumbo έκανε καλόγουστη διαφήμιση;» και «Η πασχαλινή διαφήμιση των jumbo είναι τόσο κακόγουστη και σιχαμερή όσο κι η μαύρη εποχή που ζούμε», είναι κάποια χαρακτηριστικά σχόλια.

Ακολουθούν κάποια σχόλια στο Twitter για τη διαφήμιση στα Jumbo

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπουγάς για διαφήμιση Jumbo: «Γιατί να πάρω τηλέφωνο την Θεοδωρίδου; No way»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά από τη νέα πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις για την επίθεση στους vegans, έκανε ο Τάσος Μπουγάς, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε αυτήν.

Ο γνωστός τραγουδιστής ερμηνεύει μία διασκευή του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου “Φεγγάρι μου”, σε στίχους και μουσική του Γιώργου Θεοφάνους.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο Τάσος Μπουγάς απάντησε στο εάν επικοινώνησε με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου για να την ενημερώσει ότι θα πει το τραγούδι, με τον ίδιο να απαντά:

“Γιατί να πάρω τηλέφωνο την Θεοδωρίδου; Η Θεοδωρίδου και η κάθε Θεοδωρίδου ή ο κάθε τραγουδιστής, δεν έχουν καμία σχέση. Μόνο να πούνε το τραγούδι που θα τους δώσει ο συνθέτης. Να ρωτήσω εγώ κάποιον; Εμένα δικά μου τραγούδια τα έχουν πει δεκάδες φορές. Με πήρε κανείς τηλέφωνο; Όχι. Την παραδέχομαι σαν καλή τραγουδίστρια, αλλα όχι και να την πάρω τηλέφωνο να τη ρωτήσω τι θα πω και αν θα πω. No way”.

“Γιατί να στεναχωρηθεί; Κι άμα θέλει να στεναχωρηθεί… Άσε μην πω τίποτα άλλο. Δηλαδή όταν στενοχωριέται κάποιος τι πρέπει να γίνει; Να τον παίρνει κάποιος και να τον παρακαλάει και να του λέει “μην στεναχωριέσαι;”. No way”, δήλωσε, επίσης, ο λαϊκός τραγουδιστής.

Σχετικά με το εάν ήρθε σε επαφή με τον στιχουργό/συνθέτη, απάντησε: “Με τον Θεοφάνους ήρθε σε επαφή η εταιρεία και έδωσε το okay, με χαρτιά. Όλα τα άλλα είναι μαρουλόφυλλα”.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Μπουγάς δήλωσε πως του έγινε δελεαστική χρηματική πρόταση για τη συμμετοχή του, γι’ αυτό και είπε το “ναι”, ωστόσο ανέφερε πως δεν θυμάται το ποσό.

Τέλος, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής σημείωσε: “Με τον στίχο που έχουν γράψει, δεν μπορούσε να πει το τραγούδι κάποιος άλλος, εμένα λένε “πλανητάρχη”. Και στη Σελήνη ποιος θα πήγαινε; Μόνο ο “πλανητάρχης””.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Στις 30 και 31 Μαρτίου 2024 θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο και ώρα 20:30 η καινούργια παραγωγή της θεατρικής ομάδας της «Βοκαριάς Νενήτων» με το έργο «Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τό ἀπόγευμα τοῦ Σαββάτου 30ῆς Μαρτίου 2024 καί ὥρα 17.30, στόν Ἱ. Ναό Ἁγίων Ἀναργύρων Ἐγκρεμοῦ θά τελεσθεῖ Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου...

Advertisement