Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Eurovision 2023: Διέρρευσε ένα από τα υποψήφια τραγούδια για την Ελλάδα

Eurovision 2023: Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία της επιλογής του τραγουδιού, που θα μας εκπροσωπήσεις φέτος στη Eurovision, ωστόσο να από τα τρία κομμάτια που προέκυψαν από την ψηφοφορία της 70μελούς Επιτροπής Κοινού και την αντίστοιχη αξιολόγηση από την Επιτροπή της ΕΡΤ, διέρρευσε στα social media.

Πρόκειται για το «Shout out» των Μαρία Μαραγκού και Αντωνία Καούρη, το οποίο αναρτήθηκε στον λογαριασμό ενός χρήστη στο Twitter.

Αναρτώντας το βίντεο, ο χρήστης του κοινωνικού δικτύου υποστηρίζει ότι είναι από την Σουηδία και έχει επαφές με τους συνθέτες του κομματιού.

Πληροφορίες από την ΕΡΤ, αναφέρουν ότι η διαρροή του τραγουδιού δεν επηρεάζει τη διαδικασία, υπενθυμίζοντας ότι κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με την Αμάντα Γεωργιάδη, στην περυσινή συμμετοχή.

 

Eurovision 2023: Ποια τραγούδια προκρίθηκαν

Τα τρία τραγούδια που προκρίθηκαν στην τελική φάση είναι τα «What they say»–Bίκτωρ Βερνίκος, «Liar»–Μελίσσα Μαντζούκη και «Shout out»–Μαρία Μαραγκού/Αντωνία Καούρη. Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, οι συμμετοχές της Melissa Mantzoukis, του Victor Vernicos και των Αντωνίας Καούρη-Μαρίας Μαραγκού ήταν οι επικτρατέστερες για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο Λίβερπουλ τον ερχόμενο Μάιο.

 

Eurovision 2023: Η όλη διαδικασία της τελικής επιλογής

Οι καλλιτέχνες και οι ομάδες τους έχουν κληθεί στην ΕΡΤ, ώστε να παρουσιάσουν αναλυτικά τις προτάσεις τους για την εν γένει παρουσία τους στον διαγωνισμό, οι οποίες θα ληφθούν, όπως την τελευταία διετία, υπόψη της Επιτροπής της ΕΡΤ πριν αυτή προχωρήσει στην τελική βαθμολογία της.

Η εφταμελής Επιτροπή της ΕΡΤ, με πρόεδρο τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, απαρτίζεται από τους Πέτρο Αδάμ, Λεωνίδα Αντωνόπουλο, Φώτη Απέργη, Μαρία Κοζάκου, Κωνσταντίνο Μπουρούνη και Γιάννη Πετρίδη.

Yπενθυμίζεται ότι, για πρώτη φορά φέτος, η τελική απόφαση θα διαμορφωθεί σε ποσοστό 50,6% από τις επιλογές της Επιτροπής Κοινού και 49,4% από την Επιτροπή της ΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η BMW X5 θα είναι το πρώτο πολυτελές plug-in υβριδικό μοντέλο που θα παράγεται στη Νότια Αμερική από το τελευταίο τρίμηνο του 2024. Μετά...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με απολύτως ισορροπημένες αναλογίες, αισθησιακή σχεδίαση με προσοχή στη λεπτομέρεια, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να...

ΧΙΟΣ

Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης σχολικών μονάδων και στον άξονα Σχέσεις σχολείου – οικογένειας εκπονήθηκε Σχέδιο Δράσης για το Γυμνάσιο Κάμπου με θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

Advertisement