Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Βασιλιάς Κάρολος: 57χρονος ισχυρίζεται ότι είναι ο εξώγαμος γιος του με την Καμίλα – Θέλει να συναντήσει τον πρίγκιπα Χάρι

Ο φερόμενος ως εξώγαμος γιος του βασιλιά Καρόλου Γ’, Σάιμον Ντοράντε – Ντέι, δήλωσε πρόσφατα ότι θα ήθελε πολύ να γνωρίσει από κοντά τον ετεροθαλή του αδελφό, πρίγκιπα Χάρι.

Ο κ. Ντοράντε – Ντέι, ηλικίας 57 ετών, ισχυρίζεται ότι αποτελεί τον «καρπό του έρωτα» του τότε 17χρονου Καρόλου και της 18χρονης Καμίλα. Οι ισχυρισμοί του δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, αλλά ο άνδρας είναι πλέον έτοιμος να «κλείσει» το ζήτημα μια για πάντα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο 7 News, ο Σάιμον Ντοράντε – Ντέι είπε ότι η συμπεριφορά της βασιλικής οικογένειας προς τον πρίγκιπα Χάρι και την Αμερικανίδα σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ ήταν «πολύ κακή».

«Από όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο Χάρι και εγώ θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε καλύτερα και θα χαρώ πολύ να συναντηθώ μαζί του», είπε ο άνδρας, προσθέτοντας πως και η σύζυγός του, Ελβιάννα, θα μπορούσε να τα πάει πολύ καλά με την Μαρκλ.

Ο άνδρας από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας τόνισε πως, τόσο ο ίδιος όσο και ο πρίγκιπας Χάρι αποτελούν τα «μαύρα πρόβατα» της οικογένειας.

«Το πρώτο πράγμα που θα έκανα αν τους συναντούσα θα ήταν να τους δώσω μια μεγάλη αγκαλιά. Νομίζω ότι χρειάζονται μία, για να είμαι ειλικρινής», είπε.

«Η κριτική που τους ασκείται είναι κατάφωρα άδικη. Με θύμωσε τόσο πολύ όταν είπαν στον Χάρι ότι δεν μπορούσε να φορέσει στρατιωτική στολή στην κηδεία της γιαγιάς του», προσέθεσε.

«Είμαι ο νόμιμος διάδοχος του θρόνου»

Ο Ντοράντε – Ντέι πιστεύει ότι ένα τεστ DNA θα αποδείξει ότι είναι ο νόμιμος διάδοχος του Καρόλου στον θρόνο, καθώς γεννήθηκε πριν από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Σχολίασε μάλιστα πως, το γεγονός ότι ο Ουίλιαμ ονομάστηκε νέος Πρίγκιπας της Ουαλίας, μετά την εγκατάλειψη του τίτλου από τον Κάρολο, ήταν για τον ίδιο ένα «χτύπημα κάτω από τη ζώνη».

Το επόμενο βήμα στο οποίο θέλει να προβεί είναι μια μήνυση εναντίον του νέου βασιλιά της Βρετανίας, ώστε ο Κάρολος να αναγκαστεί να κάνει τεστ DNA. Ο ίδιος ο βασιλιάς, εξάλλου, δεν έχει σχολιάσει ως τώρα τους ισχυρισμούς του φερόμενου ως γιου του και είναι αρκετά απίθανο το να προχωρήσει σε τεστ DNA εθελοντικά. Από την άλλη, βέβαια, δεν είναι πιθανό και το να εξαναγκαστεί σε κάτι τέτοιο, αφού ως βασιλιάς πλέον είναι, ουσιαστικά, υπεράνω του νόμου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement