Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Στον ανακριτή σήμερα ο 3ος κατηγορούμενος για την υπόθεση

Ενώπιον του ανακριτή αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες που αφορούν, μεταξύ άλλων σε διακίνηση ναρκωτικών και εμπορία ανθρώπων, αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο τρίτος κατηγορούμενος στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη. Ήδη, για την ίδια υπόθεση έχουν προφυλακιστεί ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, ο οποίος φέρεται να την βίαζε από την ηλικία των 11 ετών και ένας αστυνομικός, που κατά τη δικογραφία την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

O κατηγορούμενος που απολογείται σήμερα στον ανακριτή φέρεται να είναι πρώην σύντροφος της 19χρονης, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή της την εξέδιδε και εκείνος.
Στην προανακριτική της κατάθεση η νεαρή γυναίκα έχει υποστηρίξει πως ο πρώην φίλος της την ανάγκαζε να συνουσιάζεται με πρόσωπα του περιβάλλοντός του, έναντι αμοιβής, σε ηλικία 16 ετών. Συγκεκριμένα, έχει αναφέρει τα εξής: «Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο (σ.σ. ο προφυλακισμένος αστυνομικός) με έβαζε να κάνω και ο …., 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου και για έξι μήνες περίπου ο … μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός».

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν οι καταγγελίες της συζύγου του προφυλακισμένου αστυνομικού, από τις οποίες διαφαίνεται το ενδεχόμενο η 9χρονη κόρη τους να ζούσε στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου στην Ηλιούπολη. Μάλιστα, η μητέρα του παιδιού, όπως ανακοίνωσε η δικηγόρος της Ελισσάβετ Τσέρτου θα ζητήσει από την αρμόδια εισαγγελία ανηλίκων έρευνα για πιθανή εμπλοκή της μικρής στα όσα φέρεται να διέπραττε ο πατέρας της μέσα στο σπίτι – κολαστήριο της Ηλιούπολης, όπου κρατούσε όμηρο την 19χρονη κοπέλα.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της δικηγόρου της μητέρας της 9χρονης, ο κατηγορούμενος είχε εκείνος την επιμέλεια του παιδιού και πλέον τα ερωτήματα που ανακύπτουν για το που βρισκόταν η ανήλικη όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την «κόλαση» στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης είναι μεγάλα.

Να σημειωθεί ότι η νεαρή γυναίκα έχει καταθέσει πως γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και σύμφωνα με την κυρία Τσέρτου «ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη».

Μάλιστα, η πλευρά της μητέρας της ανήλικης προαναγγέλλει και νέα άγνωστα στοιχεία που δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας και τα οποία θα προσκομιστούν στις αρμόδιες αρχές. «Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του», ανέφερε χθες η δικηγόρος της μητέρας της 9χρονης σημειώνοντας παράλληλα πως: «Την επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο την είχε άτυπα ως σήμερα όποτε επιθυμούσε ο αστυνομικός -πατέρας ώστε να αποκρύπτει το τι συνέβαινε εντός της οικίας που ζούσε το ανήλικο τέκνο ενώ εκείνη παρακαλούσε για λίγη επικοινωνία ακόμα με το παιδί της…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με κάθε ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την από αιώνων διαμορφωμένη παράδοση εορτάσθηκε, χθες, στην Ιερά Καθέδρα της Πρωτοθρόνου Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, η Κυριακή της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Όμιλος Σφακιανάκη ιδρύθηκε το 1958 και είναι ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους πολλαπλών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, με κύρια έμφαση στους τομείς της...

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στην άκρως ανταγωνιστική και συναρπαστική κατηγορία “Sports Bikes”, η BMW M 1000 RR παραμένει κυρίαρχος για τέταρτη συνεχή χρονιά. Με έναν μοναδικό συνδυασμό σπορ...

Advertisement