ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: «Πάτα με να σε πατώ» στα Ματογιάννια

Κυριακή βράδυ στα Ματογιάννια, ο κόσμος από το κοσμηματοπωλείο του Κώστα Καίσαρη μέχρι το Queen έχει κατακλύσει τον δρόμο, έξω από διάφορα μαγαζιά.

Με ένα ποτό στο χέρι δεκάδες άτομα έχουν σχηματίσει μικρές και μεγάλες παρέες, που συζητάνε και χαλαρώνουν με τις μουσικές που «βγαίνουν» στον δρόμο.

Κανείς δεν κρατάει αποστάσεις, κανείς δεν φοράει μάσκα και κανείς δεν νοιάζεται για την πανδημία που είναι ακόμη εδώ, αφού ο κόσμος που έχει γεμίσει ασφυκτικά τα Ματογιάννια δείχνει να αγνοεί τον κορωνοϊό.

Η συγκεκριμένη σκηνή είναι συνήθης εικόνα από την Παρασκευή το βράδυ μέχρι την Κυριακή, όπου ο γνωστός δρόμος «σκάει» από κόσμο, ενώ τις καθημερινές η κατάσταση είναι πιο χαλαρή.

Την ίδια στιγμή, μέχρι χθες το σύνολο των πλήρως εμβολιασμένων στο νησί ήταν 7.109 άτομα, ενώ άγνωστο παραμένει πόσοι από τους εργαζόμενους που έχουν κατέβει στο νησί -ξεπερνούν τις 30.000 σύμφωνα με πληροφορίες- έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Όλα αυτά σε μια σεζόν που οι Μυκονιάτες θεωρούν ότι θα πάει πολύ καλά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, σύμφωνα με τις κρατήσεις που γίνονται καθημερινά οι οποίες δείχνουν ότι αυτούς τους δύο μήνες το νησί θα γεμίσει ασφυκτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

Copyright © 2018-2021 xiakoslaos.gr

Exit mobile version