ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Εμβολιάστηκε και κέρδισε ένα εκατομμύριο δολάρια

Κορονοϊός: Το είπε και το έκανε η πολιτεία του Οχάϊο. Ανακοίνωσε τους πρώτους δύο νικητές του προγράμματος Vax-A-Million που εξασφαλίζει σε κατοίκους της που έχουν εμβολιαστεί το δικαίωμα να συμμετέχουν σε λοταρία με επαθλο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Έτσι μια κοπέλα, Άμπιγκεϊλ Μπουγκένσκε εμβολιάστηκε και η τύχη τής χαμογέλασε. Από την στιγμή που έκανε το εμβόλιο, μπήκε στην λοταρία με την κληρωτίδα να είναι με το μέρος της καθώς την ανέδειξε και της προσέφερε ένα εκατομμύριο δολάρια.

Μάλιστα, τυχερός ήταν και ένας 14χρονος, ο οποίος κέρδισε μια υποτροφία τετραετούς φοίτησης σε πανεπιστήμιο. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η μητέρα της στον σταθμό Fox 8 στο Κλίβελαντ, η νεαρή μηχανικός δεν μπορεί να πιστέψει την τύχη της και θέλει να ενθαρρύνει όλον τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί.

Ο κ. Ντουάιν διευκρίνισε ότι το έπαθλο αυτό θα δικαιούνται οι ενήλικοι κάτοικοι της πολιτείας που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου.

Πλέον απομένουν 4 εκατομμύρια δολάρια που θα μοιραστούν σε αντίστοιχες κληρώσεις. Τα χρήματα θα αντληθούν από τα ομοσπονδιακά διαθέσιμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Ξέρω πως ορισμένοι μπορεί να πουν ‘Ντουάιν, πάει, τρελάθηκες! Αυτή η ιδέα σου να μοιράσεις ένα εκατομμύριο δολάρια είναι τεράστια σπατάλη δημόσιου χρήματος’», σχολίασε ο κυβερνήτης.

«Όμως στην πραγματικότητα, αληθινή σπατάλη σε αυτό το στάδιο της πανδημίας, όταν έχουμε διαθέσιμες δόσεις εμβολίων για οποιονδήποτε τις θέλει, είναι να χάνεται ακόμα και μία ζωή εξαιτίας της COVID-19», συμπλήρωσε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Από τη στιγμή της γέννησής του, λόγω της μυθικής οδικής συμπεριφοράς του που ανέτρεπε όλα όσα ξέραμε στο κλείσιμο του περασμένου αιώνα, το Ford...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αθήνα έχει μπει πλέον σε metal ρυθμούς, καθώς μετράμε αντίστροφα για την συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο και η...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Γιόσεφ Καμπάν θα έχει συγκεκριμένη ευθύνη για την ανάπτυξη της παγκόσμιας σχεδιαστικής γλώσσας των μοντέλων της MG και έρχεται να ενταχθεί στην εταιρεία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ford Puma με τη κορυφαία άνεση και πρακτικότητα, σε συνδυασμό με τους μεγάλους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, έχει δικαίως...

Copyright © 2018-2021 xiakoslaos.gr

Exit mobile version