Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, τόσο οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων για τον εμπρησμό της Marfin, όσο και η διάσκεψη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα.
Είμαστε επομένως σε αναμονή για το ποια θα είναι η περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση, αν δηλαδή θα κριθούν προσωρινά κρατούμενοι ή αν ενδεχομένως θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρου
Πρώτος το κατώφλι της 3ης τακτικής ανακρίτριας πέρασε ο 42χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, φέρεται να είναι εκείνος που έσπασε το τζάμι της τράπεζας εκείνη την ημέρα.
Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος παρέμεινε δύο ώρες στο ανακριτικό γραφείο.
Ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο δεύτερος 42χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, φέρεται να έδινε οδηγίες εκείνη την ημέρα, παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας για περίπου μιάμιση ώρα.
Και οι δύο κατηγορούμενοι πριν ξεκινήσουν τις απολογίες τους, μέσω των συνηγόρων τους παρέδωσαν έναν απολογητικό υπόμνημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνούνται την κατηγορία ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με τα επεισόδια εκείνης της ημέρας που οδήγησαν στην τραγωδία της Marfin.
Οι δικηγόροι τους ήδη από χθες αμφισβητούν την αξιοπιστία των στοιχείων που συνέλεξε το ελληνικό FBI.
