Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Υπό διερεύνηση η καταγγελία 7χρονης για άγριο μπούλινγκ στο σχολείο – «Έχει σημάδια στο πρόσωπό από την ταινία που την φίμωσαν», λέει ο πατριός της

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών της, η μαθήτρια της πρώτης τάξης του δημοτικού, χθες το μεσημέρι βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της. Το περιστατικό, σύμφωνα με την μαρτυρία του παιδιού έγινε την ώρα του διαλείμματος, ενώ εξελίξει δείχνουν πως κι άλλοι γονείς φαίνεται να ισχυρίζονται πως τα παιδιά τους έπεσαν επίσης θύματα μπούλινγκ στο σχολείο αυτό.

Σύμφωνα με τον πατριό της 7χρονης: «Έχει σημάδια στο πρόσωπό της από την ταινία που της είχαν βάλει για να την φιμώσουν. Την τράβηξαν από το χέρι για να την πάνε στις τουαλέτες των αγοριών αυτή δεν ήθελε ήταν 2-3 τα παιδιά την πήγαν μέσα και την έδεσαν γρήγορα. Το περίεργο είναι ότι δεν ακούστηκε τίποτα από το σχολείο».

Για το περιστατικό η αστυνομία διερευνά όλα τα αίτια. Το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και σύμφωνα με τις πληροφορίες βρίσκεται σε σύγχυση και σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

«Το βρήκαν κάποια κοριτσάκια που προσπαθούμε να βρούμε ποια είναι μπας και βρούμε ποιος το έχει κάνει», εξήγησε ο πατριός της.

«Δεν γνωρίζει ποιος το έκανε γιατί της έδεσαν και τα μάτια. Ήταν σε σύγχυση εκείνη την ώρα και δυσκολεύεται να θυμηθεί ποιοι ήταν έξω, στο προαύλιο. Υπάρχουν ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση. Είδε κάποια πράγματα ο ιατροδικαστής, ότι το παιδί έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στα χέρια. Αλλά περιμένουμε την επίσημη έκθεση», είπε.

Για το περιστατικό Ενημερώθηκαν οι καθηγητές και κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μετέβη στο σημείο, προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κενά στην κατάθεση της 7χρονης και αναμένεται να καταθέσει ξανά με παρουσία παιδοψυχολόγου.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν καταθέσεις και από άλλους γονείς, οι οποίοι ισχυρίζονται πως τα παιδιά τους έχουν επίσης πέσει θύματα μπούλινγκ και ξυλοδαρμού στο συγκεκριμένο σχολείο.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα μέσα στο σχολικό ή οικογενειακό περιβάλλον του και να θέλησε με αυτόν τον τρόπο το 7χρονο κοριτσάκι να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, ενδεχομένως τους φόβους που. Σε κάθε περίπτωση όμως θα ληφθούν καταθέσεις και από το σχολικό περιβάλλον, από το διευθυντή αλλά και τους δασκάλους του σχολείου και από το οικογενειακό περιβάλλον για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς αν ισχύουν τα όσα λέει το ανήλικο παιδί είναι πραγματικά σοκαριστικό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Στις 30 και 31 Μαρτίου 2024 θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο και ώρα 20:30 η καινούργια παραγωγή της θεατρικής ομάδας της «Βοκαριάς Νενήτων» με το έργο «Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τό ἀπόγευμα τοῦ Σαββάτου 30ῆς Μαρτίου 2024 καί ὥρα 17.30, στόν Ἱ. Ναό Ἁγίων Ἀναργύρων Ἐγκρεμοῦ θά τελεσθεῖ Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου...

Advertisement