Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση 47χρονου στην Καλαμάτα: Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ποινικών είναι το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές για τη μαφιόζικη εκτέλεση χθες (20/1) το πρωί στο κέντρο της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητο των δραστών στο χωριό Κιτριές της Δυτικής Μάνης, ενώ ήδη έχει ταυτοποιηθεί ο ένας από τους δύο δράστες.

Το θύμα, ένας 47χρονος Ελληνοαμερικανός, κινούταν με μηχανή στη διασταύρωση των οδών Ύδρας και Σόλωνος όταν δύο άντρες που επέβαιναν σε σκουρόχρωμο μικρό αυτοκίνητο του έκοψαν τον δρόμο. Ο ένας εκ των δύο κατέβηκε από το αυτοκίνητο, τον χτύπησε άγρια και τον πυροβόλησε.

Σύμφωνα με το Tharrosnews, ο 47χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ για διακίνηση ναρκωτικών είχε καταδικασθεί και στην Αμερική. Αυτή, δε, την περίοδο βρισκόταν έξω με περιοριστικούς όρους, καθώς κατηγορούνταν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άντρες, οι οποίοι φέρεται να τον παρακολουθούσαν και του είχαν στήσει ενέδρα. Ο οδηγός κατέβηκε, διαπληκτίστηκε με το θύμα και σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων τον γρονθοκόπησε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε στο πόδι.

Οι δύο δράστες διέφυγαν αμέσως μετά το περιστατικό. Ο 47χρονος, παρά τον πυροβολισμό, κατάφερε να σηκωθεί και να περπατήσει λίγα μέτρα, μέχρι το απέναντι σταθμευμένο αυτοκίνητο, έχοντας ακατάσχετη αιμορραγία.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, διακομίζοντας τον 47χρονο στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Ο άνδρας τελικά κατέληξε, καθώς είχε χάσει πάρα πολύ αίμα, μιας και η σφαίρα έπληξε κεντρική αρτηρία.

Η αστυνομία απέκλεισε το σημείο και ξεκίνησε έρευνες, ενώ αναζητούν τους δράστες. Ο ένας εκ των δύο φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί. Χθες το απόγευμα σε παραλιακή περιοχή εντοπίσθηκε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο που έμοιαζε με τις περιγραφές που δόθηκαν για το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες στην πρωινή επίθεση και νωρίς το βράδυ ταυτοποιήθηκε ότι είναι αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement