Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Παλλήνη: Άνδρας πέταξε άγνωστη χημική ουσία σε υπαλλήλους της Υπηρεσίας Δόμησης λόγω προστίμου

Άγνωστη χημική ουσία πέταξε την περασμένη Τρίτη (4/10), άνδρας που διαφεύγει της σύλληψης σε υπαλλήλους της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Παλλήνης.

Στο δράστη είχε επιβληθεί πρόστιμο για πολεοδομική παράβαση, η οποία διαπιστώθηκε, ύστερα από αυτοψία της Υπηρεσίας Δόμησης.

Το χρονικό

Ο άνδρας μπήκε στα γραφεία της πολεοδομίας πετώντας το επικίνδυνο υγρό, αρχικά στην γυναίκα υπάλληλο και στη συνέχεια σε συνάδελφό της, που προσπάθησε να τη βοηθήσει.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα και προβλήματα όρασης.

Ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος καταδίκασε την επίθεση τονίζοντας: «Δεν θα ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές και θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο, για την υπεράσπιση των εργαζομένων του Δήμου μας».


Δεν είναι πρώτη φορά που δημοτικοί υπάλληλοι δέχονται επίθεση, καθώς και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί ανάλογα περιστατικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement