Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Σύλληψη δυο ατόμων για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 43χρονου

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας του 43χρονου που διαπράχτηκε στις 30 Μάιου 2022 στη Ρόδο. Δράστες είναι δύο ημεδαποί οι όποιοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η εξιχνίαση επετεύχθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών (Δ.Ε.Ε.-Γ.Ε.Ε.) της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί ηλικίας 34 και 50 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια αυτοψίας στο χώρο του περιστατικού και τη συλλογή – αξιολόγηση προανακριτικών δεδομένων και στοιχείων, προέκυψαν ευρήματα που προσδιόριζαν τα δυο συλληφθέντα άτομα ως ύποπτα.

Σήμερα νωρίς το πρωί προσήχθησαν, από αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου όπου εξεταζόμενοι παραδέχθηκαν και περιέγραψαν την πράξη τους.

Όπως διακριβώθηκε, οι δύο δράστες βραδινές ώρες της 30ης Μαΐου 2022 εισήλθαν στο οικόπεδο που διέμενε ο 43χρονος με σκοπό να εντοπίσουν-αφαιρέσουν ηλεκτρολογικό υλικό, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί, διαπληκτίστηκαν μαζί του, τον τραυμάτισαν με σιδερένιο αντικείμενο και τράπηκαν σε φυγή. Το αντικείμενο που χρησιμοποίησαν βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Οι δράστες συνελήφθησαν έπειτα από έκδοση σχετικού εντάλματος και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Στις 30 και 31 Μαρτίου 2024 θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο και ώρα 20:30 η καινούργια παραγωγή της θεατρικής ομάδας της «Βοκαριάς Νενήτων» με το έργο «Ο...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

Advertisement