Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Κηφισιά: Βρέθηκε ο μικρός Ράινερ στη Νορβηγία υποστηρίζει η δικηγόρος του πατέρα του

Στη Νορβήγια φέρεται να βρίσκεται ο 6χρονος Ράινερ ο οποίος έπεσε θύμα αρπαγής από άγνωστο άνδρα μέσα από το σπίτι του στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικηγόρος του πατέρα του 6χρονου έλαβε ένα e-mail από τη Νορβηγία στο οποίο αναφερόταν ότι το παιδί είναι στη Νορβηγία.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδού που είχε εκδώσει Amber Alert για τον εντοπισμό του 6χρονου με τον Κώστα Γιαννοπουλο να λέει ότι μας πήραν τηλέφωνο το πρωί και μας είπαν ότι το παιδί είναι ασφαλές στη Νορβηγία.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο το άτομο που επικοινώνησε μαζί του ζήτησε να κατέβει η ανάρτηση του Amber Alert με τον ίδιο να απαντά ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η πιθανότητα το παιδί να είναι στη Νορβηγία ήταν μια από τις σημαντικότερες εκδοχές που εξέταζαν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση με τον κ. Γιαννόπουλο λίγες ώρες νωρίτερα να δηλώνει ότι το παιδί μπορεί να είναι ήδη στη Νορβηγία.

Όπως είχε περιγράψει ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού όλα συνέβησαν στις 20:40 το βράδυ της Τρίτης όταν «στο σπίτι του παιδιού εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας που φορούσε κουκούλα και το άρπαξε από το σπίτι του». Όπως περιέγραψε ο ίδιος «το παιδί ήταν με τη γιαγιά του, άκουσε θόρυβο στην πόρτα, πήγε να δει ποιος είναι και τότε το άρπαξαν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement