Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Αγωνία για τον Θύμιο – Αγνοείται 15 μέρες, φόβοι για τη ζωή του

Ξεσπούν οι κάτοικοι του Πύργου Ηλίας για τις ομάδες ατόμων που βασάνισαν τον Θύμιο και τον οδήγησαν να εξαφανιστεί από προσώπου γης φοβούμενος για τη ζωή του.

Όπως λένε αποκλειστικά στο LIVE NEWS, τα 11 άτομα που συνέλαβε η αστυνομία για το bullying στον 40χρονο που έχει δυσπλασία στο πρόσωπό του, είναι γνωστοί στην περιοχή, αφού παρενοχλούν συστηματικά και άλλους κατοίκους.

«Απειλούνε κόσμο, άμα τους πει κανένας κάτι μετά μαζεύονται όλοι απ’ έξω και αρχίζουν χτυπάνε πόρτες, σπάνε τζάμια. Δεν είναι παιδάκια, που παρεκτράπηκαν λίγο, είναι οργανωμένοι», λένε κάτοικοι της περιοχής.

Η δράση τους είναι γνωστή εδώ και αρκετούς μήνες αφού εκτός από τα θύματα που στοχεύουν, προκαλούν και βανδαλισμούς και καταστροφές σε όλη την πόλη.

«Είναι οργανωμένοι, είναι 11 άτομα, είναι χαρτογραφημένοι από τον κόσμο, είναι ή 10 ή 11 άτομα, είναι συγκεκριμένοι, από πριν τα Χριστούγεννα τρομοκρατούν όλη την πόλη, έχουν κάτι κροτίδες, είναι σαν χειροβομβίδες, 1 η ώρα τη νύχτα, στις 2, στις 3».

«Αυτοί οι ίδιοι βγάζουνε τα βιντεάκια, ζόριζαν τους ανθρώπους, τους ζορίζουν και όταν βγαίνουν από την πόρτα και κάνουν κίνηση να τους πούνε φύγετε από εδώ έστω αυτό, το τραβάνε βίντεο, ότι τους απείλησε».

Αγνοείται για 15η μέρα – Ερωτηματικά για την στάση της ΕΛ.ΑΣ
Στενεύουν τα χρονικά όρια για τον 40χρονο, που είναι εξαφανισμένος πάνω από 15 ημέρες και πλέον εκφράζονται φόβοι για το αν βρίσκεται εν ζωή.

Έπρεπε να εξαφανιστεί ο 40χρονος, απελπισμένος από τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια των 11 ατόμων, με τους δράστες μάλιστα να τον καταγραφούν σε βίντεο και να τον διαπομπεύουν στο ίντερνετ, για να ενεργήσει η αστυνομία, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν αδράνεια και ολιγωρία των Αρχών.

Έξοδα πολιτικής αγωγής είναι διατεθειμένη να αναλάβει η «Γραμμή Ζωής» προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι βασάνισαν και διαπόμπευσαν τον Θύμιο.

Ο δήμαρχος του Πύργου Ηλείας παραμένει αισιόδοξος ότι ο 40χρονος θα βρεθεί και ο δήμος είναι διατεθειμένος να αναλάβει τα έξοδα νοσηλείας του για την αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Οι έρευνες των ομάδων διάσωσης για την ανεύρεση του Θύμιου, που η ιστορία του έχει συγκινήσει όλο τον κόσμο, γίνονται στη Ζαχάρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κοινό μυστικό στους κατοίκους των Πετραλώνων Χαλκιδικής ήταν επί δεκαετίες το γεγονός ότι, κοντά στο χωριό τους, στους πρόποδες του βουνού Κατσίκα, υπήρχε μια...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δυναμώνει η κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για την υπόθεση της διαρροής emails Ελλήνων του εξωτερικού, που οδήγησε στην απόσυρση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και τις παραιτήσεις που...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εστιάζοντας αποκλειστικά στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου (GHG), η έκθεση καλύπτει τον κύκλο ζωής του αυτοκινήτου, από την εξόρυξη και την κατεργασία πρώτων υλών...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για να επιταχυνθούν περαιτέρω οι προσπάθειες για την ουδετερότητα των εκπομπών άνθρακα και τα μηδενικά θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, θα είναι απαραίτητο να ενισχυθούν οι...

Advertisement