Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: «Ο ασφυκτικός θάνατος η πιθανότερη αιτία θανάτου των τριών παιδιών» – Συνιστά εγκληματική ενέργεια (βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με την αιτία θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα. Την υπόθεση σχολίασαν στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» οι δικηγόροι Εβίτα Βαρελά και Ανθούλα Ανάσογλου.

«Ένας ιατροδικαστής όταν καταλήγει στον ασφυκτικό θάνατο, έχει κάποια στοιχεία που δείχνουν απόφραξη αεροφόρων αεραγωγών. Όταν υάρχει εύρημα, όπως καταστροφή κυψελίδων στους πνεύμονες, ενδείξεις στο ήπαρ, ενδείξεις που καταλήγουν ότι είναι ασφυκτικός θάνατος, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Αυτό που πρέπει να διερευνηθεί μετά είναι, το πρόσωπο που ήταν μαζί με το άτομο που «έφυγε»», τόνισε η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά.

«Από την αρχή, είναι μία υπόθεση που με έχει στοιχειώσει. Μου θυμίζει μία υπόθεση στη Θεσσαλονίκη που δηλητηρίαζε σταδιακά ένας άνθρωπος γιαγιά και εγγονή, με κάλλιο. Όταν πήγαιναν στο νοσοκομείο όλα ήταν καλά, με το που γυρνούσαν σπίτι τις δηλητηρίαζε με μία μη ανισχεύσιμη ουσία, η οποία αργότερα ανισχεύθηκε σε ένα εργαστήριο του Σαν Αντόνιο στις ΗΠΑ. Το πείσμα των γιατρών και των αστυνομικών οδήγησαν στην εξιχνίαση. Γιατροί στην Πάτρα θεωρούν ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Ο ένοχος μιλάει πολύ, προσπαθεί να καλύψει τα πάντα από την ενοχή του», τόνισε η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.

Θεσσαλονίκη: Βίαζε τις φίλες του παιδιού του
Μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αναβιώνει στην Θεσσαλονίκη, με έναν πατέρα ο οποίος φέρεται πως κακοποιούσε σεξουαλικά τέσσερα ανήλικα κορίτσια που ήταν φίλες των παιδιών του.

Ο συγκεκριμένος άνδρας ο οποίος βρίσκεται από τον Οκτώβριο του 2021 στις φυλακές Γρεβενών παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Κατηγορείται για βιασμό, τετελεσμένο και σε απόπειρα, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για κατάχρηση ανηλίκων, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

«Είναι μία ιστορία από την οποία πείστηκα για την αθωότητα του κατηγορούμενου. Δεν θέλω να κατηγορήσω τα παιδιά, αλλά πολλές φορές η φαντασία των παιδιών δεν έχει όρια και πρέπει να χαλιναγωγηθεί. Θα αποδειχθούν όλα αυτά στη δίκη. Ο κατηγορούμενος είναι σε άσχημη κατάσταση», τόνισε η δικηγόρος του κατηγορουμένου, Ανθούλα Ανάσογλου.

«Είμαι σίγουρη ότι υπάρχει μεθόδευση από ενήλικα σε αυτή την περίπτωση. Στο δικαστήριο θα αποδειχθεί η αθωότητα του εντολέα μου», κατέληξε λέγοντας η κ. Ανάσογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement